ورود جمعه ، 30 فروردين ، 1398

کد خبر: 99   |  دفعات بازدید : 2214   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

18 تير, 1392
مهلت ارسال مقالات به اولین همایش ملی دفاع مقدس و دانشگاه تا ۲۰ مرداد تمدیدشد

خبرگزاری آنا: رییس اولین همایش ملی دفاع مقدس و دانشگاه از تمدید مهلت ارسال چکیده مقالات به اولین همایش ملی دفاع مقدس و دانشگاه تا ۲۰ مردادماه خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حسین بلندی رییس اولین همایش ملی دفاع مقدس و دانشگاه گفت:‌ اولین همایش ملی دفاع مقدس و دانشگاه از سوی دانشگاه آزاد اسلامی و با مشارکت پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس در واحد شهرری برگزار می‌شود.
وی تصریح کرد: محورهای این همایش شامل دفاع مقدس، دانشگاه و هنر، دفاع مقدس، دانشگاه وفرهنگ؛ دفاع مقدس، دانشگاه وآموزش؛ دفاع مقدس، دانشگاه واسوه‌ها؛ دفاع مقدس، دانشگاه ونسل جوان؛ دفاع مقدس، دانشگاه و حماسه سیاسی‌؛ دفاع مقدس، دانشگاه و دفاع همه جانبه؛ دفاع مقدس، دانشگاه وحماسه اقتصادی؛ دفاع مقدس، دانشگاه،تولید علم و دستاورد؛ دفاع مقدس، دانشگاه وسرمایه‌های اجتماعی و دفاع مقدس، دانشگاه، ولایتمداری و تکلیف محوری  می­باشند.
رییس همایش ملی دفاع مقدس و دانشگاه تأکید کرد: مهلت ارسال مقالات به همایش یاد شده تا 20 مردادماه تمدید شد.
بلندی ادامه داد:‌متقاضیان می توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی defa.iausr.ac.ir و ثبت اطلاعات خواسته شده نسبت به ارسال چکیده مقالات خود بر اساس محورهای همایش اقدام کنند و یا با دبیرخانه همایش به آدرس تهران ـ روبه روی حرم مطهر حضرت امام (ره) دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرری مجتمع دانشگاهی یادگار امام (ره) حوزه معاونت پژوهش و فناوری  و تلفن 55229356ــ 021تماس حاصل کنند.
گفتنی است، مقالات ارسال شده  پس از داوری در ویژه­نامه همایش با درجه علمی پژوهشی به چاپ خواهد رسید و متقاضیان و اعضای هیات علمی تمام وقت و حق التدریس می­توانند از امتیازات آن برای ارتقای رتبه علمی بهره­مند شوند.

انتهای پیام/ع