ورود پنجشنبه ، 6 تير ، 1398

کد خبر: 98   |  دفعات بازدید : 2278   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

10 تير, 1392
اردوي زيارتي دانشجويان واحد كازرون به مسجد مقدس جمكران

آنا: رئيس دفتر فرهنگ اسلامي واحد كازرون گفت: همه ساله در ايام نيمه شعبان كاروان زيارتي اين واحد دانشگاهي به منظور زيارت مسجد جمكران و حرم مطهر حضرت معصومه (س) عازم شهر مقدس قم ميشوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا:حاجآقا بينا با بيان اينكه ماه شعبان وهمچنین اعياد پرفضيلت اين ماه فرصت مناسبي جهت زيارت ائمه به ويژه زيارت مسجد مقدس جمكران ميباشد گفت :تعدادي از دانشجویان خواهرازرشتههاي مختلف دانشگاه در قالب دو دستگاه اتوبوس به زيارت اماكن مقدس راهي شهر قم شدند.

حاجآقابينا:درادامه افزود:اردوهاي زيارتي سياحتي و فرهنگي از جمله فعاليتهاي دفترفرهنگ اسلامی میباشد که جهت ارتقاء سطح باورهای دینی واعتقادات معنوی دانشجویان صورت می گیرد.