ورود پنجشنبه ، 6 تير ، 1398

کد خبر: 96   |  دفعات بازدید : 2774   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

زمان انتخاب رشته هاي دانشگاه آزاد اسلامي براي شركت كنندگان آزمون سراسري اعلام خواهد شد

10 تير, 1392

زمان انتخاب رشته هاي دانشگاه آزاد اسلامي براي شركت كنندگان آزمون سراسري توسط مركز آزمون اعلام خواهد شد.

دكتر ناصر اقبالي با اعلام اين خبر به روابط عمومي مركز آزمون گفت: انتخاب رشته هاي دانشگاه آزاد اسلامي براي شركت كنندگاني كه در آزمون سراسري سازمان سنجش شركت كردند، در مردادماه توسط مركز آزمون اعلام خواهد شد.

رئيس مركز آزمون در ادامه گفت: در موعد مقرر سامانه انتخاب رشته مركز آزمون، بعد از اعلام نتايج سازمان سنجش باز خواهد شد و شركت كنندگان مي توانند براساس علاقه رشته/محل هاي موردنظر خود را به صورت آنلاين ثبت كنند.

اقبالي با توجه به سؤالات داوطلبان درخصوص نحوه پذيرش گفت: پذيرش شركت كنندگان آزمون سراسري براي علاقه مندان ادامه تحصيل در دانشگاه آزاد اسلامي توسط مركز آزمون صورت خواهد گرفت، لذا در اين مورد علاقه مندان ادامه تحصيل دانشگاه آزاد نبايد دغدغه اي داشته باشند.

اقـبـالـي در پـايـان تـوصيه كـرد: مـتقاضيان اگـر بـا سـؤال يـا ابـهامـي مـواجـه شـدنـد، مـي تـوانند از طـريـق  سـايـت

www.pubr-azmoon.com      سؤال  خود  را  مطرح  يا  به  آدرس porsesh@azmoon.net  ايميل خود را ارسال نمايند تا كارشناسان مركز در اسرع وقت به آنها پاسخ گويند.

.