ورود پنجشنبه ، 6 تير ، 1398

کد خبر: 95   |  دفعات بازدید : 2385   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

10 تير, 1392
برگزاري اردوي زيارتي- سياحتي مشهد مقدس ويژه ممتازين قرآني

خبرگزاري آنا: رئيس دفتر فرهنگ اسلامي واحد كازرون گفت: به ميمنت اعياد شعبانيه تعداد 86 نفر از اساتيد و دانشجويان ممتاز قرآني به زيارت امامهشتم (ع) مشرف شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا:حجتالاسلام حاج بينا رئيس دفتر فرهنگ اسلامي واحد كازرون با بيان اينكه زيارت امامان براي انسانها بهترين هديه است گفت: به پاس قدرداني از زحمات و تلاشهاي جمعي از اساتيد و دانشجويان اين واحد دانشگاهي كه در زمينه علوم قرآني داراي مرتبههاي برتر بودهاند به مشهد مقدس عازم گردیدند.

جاجآقا بينا افزود: سفر معنوي مشهد مقدس باعث آرامش روح و معرفتافزايي ممتازين قرآني و همچنين براي ديگر دانشجويان مايه دلگرمي و مشوقي در راستاي دينگرايي ميشود.