ورود پنجشنبه ، 6 تير ، 1398

کد خبر: 94   |  دفعات بازدید : 2491   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پذيرش دانشجو در رشته هاي با آزمون دانشگاه آزاد اسلامي توسط مركز آزمون صورت خواهد گرفت

05 تير, 1392

پذيرش دانشجو در رشته هاي با آزمون دانشگاه آزاد اسلامي شامل رشته هاي پزشكي و غيرپزشكي توسط مركز آزمون صورت خواهد گرفت.

دكتر ناصر اقبالي با اعلام اين خبر به روابط عمومي مركز آزمون گفت: پذيرش دانشجو در رشته هاي با آزمون دانشگاه آزاد اسلامي شامل رشته هاي پزشكي و غيرپزشكي توسط مركز آزمون صورت خواهد گرفت و علاقه مندان به تحصيل در دانشگاه آزاد در صورت پذيرش مي توانند در رشته هاي مورد علاقه خود ادامه تحصيل دهند.

اقبالي در ادامه افزود: اين دسته از داوطلبان كه قبلاً در آزمون مشترك با سازمان سنجش ثبت نام كرده اند بايد در روزهاي پنج شنبه، جمعه و شنبه مورخ 6 و 7 و 8  تيرماه 92 در آزمون سراسري شركت نمايند.

اقبالي درخصوص انتخاب رشته متقاضيان ادامه تحصيل در دانشگاه آزاد گفت: اين دسته متقاضيان بايد درنظر داشته باشند كه زمان انتخاب رشته براي دانشگاه آزاد همزمان با سازمان سنجش در مردادماه توسط مركز آزمون اعلام خواهد شد و علاقه مندان مي توانند رشته هاي دانشگاه آزاد اسلامي را انتخاب كنند.