ورود پنجشنبه ، 30 آبان ، 1398

کد خبر: 935   |  دفعات بازدید : 121   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

امان الله کلانتری/یوم الله۱۳ آبان یکی از پایه های اصلی به ثمر نشستن انقلاب اسلامی بوده است

14 آبان, 1398

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون گفت: اگر نبود اتفاقات ۱۳ آبان شاید انقلاب به ثمر نمی رسید و یا چنین استحکامی پیدا نمی کرد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا از کازرون امان الله کلانتری در مراسم گرامیداشت روز ۱۳ آبان در واحد کازرون با اشاره به ۳ اتفاق مهم۱۳آبان در سالهای قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: ۱۳ آبان دارای اهمیت و ارزش ویژه ای است که نخستین حادثه در سال ۴۰ ۱۳ حضرت امام خمینی ره به خاطر ایجاد مصونیت قضایی نیروی های نظامی امریکا در ایران اعتراض کرد و ایشان را به ترکیه تبعید کردند و همچنین در سال ۱۳۴۲ آن پیشنهاد در مجلس سنا ایران تصویب و بصورت قانون در آمد و این امر موجب ناراحتی مردم اما در واقع باعث همبستگی و اتهاد بیشتری بین روحانیت، مردم و جامعه شد.

عضوهیئت علمی واحد کازرون بیان کرد: دولت شاهنشاهی در آن زمان هیچ اختیار و استقلالی از خود نداشت و تنها یک عنصر بود و از دولت وقت آمریکا دستور می گرفت و همین امر موجب نا رضایتی  کامل مردم از رژیم شده بود.

کلانتری گفت: حدثه دیگر سیزده آبان ۱۳۵۸ این بود که دانشجویان پیرو خط امام توانستند در یک اقدام شجاعانه به لانه جاسوسی آمریکا یورش برده و تمامی کارکنان و عوامل حاضر را به گروگان گرفته و حضرت امام خمینی ره در آن زمان فرمودند این یک کار انقلابی با ارزش و مورد تائید هست و می توان این اقدام بزرگ را انقلاب دوم در ایران محسوب کرد و از دانشجویان تقدیر و تشکر کردند.

وی افزود: ما باید در معرفی این روز تاریخی که حاصل ۳ اتفاق مهم در سالهای قبل از پیروزی و بعد از پیروزه انقلاب اسلامی بوده است تلاش کنیم و نسل جوان را از رشادتهای جوانان در آن

سالها آگاه سازیم.

به گزارش آنا از کازرون این مراسم با شکوه با حضور فرماندار، شهردار، دیگر مسئولان ادارات شهرستان، استادان ، دانشجویان از دانشگاههای آزاد اسلامی، علمی کاربردی، سلمان فارسی، پیام نور، فنی و حرفه ای خوهران کازرون با برنامه های متنوع در سالن اجتماعات واحد کازرون برگزار گردید. انتهای پیام/