ورود يکشنبه ، 26 آبان ، 1398

کد خبر: 934   |  دفعات بازدید : 499   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

13 مهر, 1398

با حضور جمعی از کارکنان و استادان مراسم قرائت زیارت عاشورا و عزاداری امام حسین ع در مسجد امام علی ع این دانشگاه بر گزار شد.

مراسم قرائت زیارت عاشورا در دانشگاه ازاد اسلامی واحد کازرون

با حضور جمعی از کارکنان و استادان واحد کازرون مراسم قرائت زیارت عاشورا و عزاداری در بدرقه زائران اربعین حسینی در مسجد امام علی ع این دانشگاه ازاد اسلامی واحد کازرون بر گزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون: امروز صبح با حضور کارکنان و استادان واحد کازرون مراسم قرائت زیارت عاشورا و عزا داری سید و شهدا (ع) در محل مسجد امام علی (ع) این دانشگاه برگزار شد.

در پایان این مراسم حاضرین با حضور در مقبره شهدای گمنام این دانشگاه و با نثار فاتحه و صلوات به روح پاک تمامی شهدا و این دو شهید گمنام ادای احترام و تجدید میثاق کردند.

به گزارش آنا از کازرون کارکنان این دانشگاه در طول سال هر صبح شنبه هفته کاری خود را با قرائت زیارت عاشورا و زیارت قبور این دو شهید گمنام متبرک وآغاز می کنند. انتهای پیام/