ورود پنجشنبه ، 25 مهر ، 1398

کد خبر: 931   |  دفعات بازدید : 390   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

03 مهر, 1398

فرمانده سپاه کازرون گفت: شاخص انقلابی‌گری به عمل به‌هنگام و به‌اندازه افراد بستگی دارد که شهدا این خصیصه بصیرتی را داشتند.

فرمانده سپاه کازرون:

شاخص انقلابی‌گری به عمل افراد بستگی دارد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، شهرام افشاریان ظهر امروز در آیین گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون به حضور دائم و مستمر استادان اشاره و اظهار کرد: ایمان و اعتقاد و باور شهدا و راه انتخاب‌شده‌ آنان باید مدنظر قرار گیرد و برای نسل جوان امروز تبیین شود.

وی با بیان اینکه اخلاص، رشادت و شجاعت نیز در سیره شهدای گرانقدر بوده است، بیان کرد: ضرورت دارد نسل‌های آتی به جای اینکه مصلحت‌اندیشانه به همه مسائل نگاه کنند، شجاعانه و البته حکمیانه با فشار دشمن مقابله کنند و نیز تبعیت محض از ولایت و دشمن‌شناسی باید در جنگ نرم فعلی مورد توجه و تبیین استادان قرار گیرد.

فرمانده سپاه کازرون عنوان کرد: شاخص انقلابی‌گری به عمل به‌هنگام و به‌اندازه افراد بستگی دارد که شهدا این خصیصه بصیرتی را داشتند؛ بنابراین تلاش برای تربیت نسلی با این شاخص‌ها یک ضرورت و تکلیف برای استادان است.

معاون دانشجویی فرهنگی واحد کازرون نیز در جمع استادان بسیجی با گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: جنگ با تمام ویرانی و مشکلاتی که به همراه داشت؛ اما باارزش‌ترین دوران تاریخ ایران محسوب می‌شود و به ملت ما حس توانستن و اعتماد به نفس بالا داد.

حجت‌الاسلام‌ علی‌اکبر عارف با بیان اینکه اگر کشور در تمام عرصه‌ها مانند بخش نظامی پیشرفت کرده بود، امروز مردم و جامعه هیچ‌گونه دغدغه و نگرانی نداشتند و به لحاظ نظامی در کشور تلاش خوبی صورت گرفته که همگی حاصل دفاع مقدس است.

انتهای پیام/۴۱۰۳/