ورود سه شنبه ، 19 آذر ، 1398

کد خبر: 93   |  دفعات بازدید : 2442   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

گفت‌وگوی تلفنی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با حجت‌الاسلام حسن روحانی/تبریک دانشجو به رئیس‌جمهور منتخب

29 خرداد, 1392

خبرگزاری آنا: فرهاد دانشجو امروز در گفت‌وگوی تلفنی با حجت‌الاسلام حسن روحانی، انتخاب وی به ریاست‌جمهوری اسلامی ایران و خلق حماسه سیاسی ملت شریف‌مان را تبریک گفت.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز در گفت‌وگوی تلفنی با حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس‌جمهور منتخب ملت ایران، انتخاب وی به ریاست‌جمهوری اسلامی ایران و خلق حماسه سیاسی ملت شریف‌مان را تبریک گفت.