ورود پنجشنبه ، 25 مهر ، 1398

کد خبر: 926   |  دفعات بازدید : 736   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

الوانی خبر داد/اعلام ظرفیت و پذیرش دانشجو در رشته‌های پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی کازرون

16 مرداد, 1398

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از رفع موانع و مشکلات مربوط به اعلام ظرفیت رشته‌های علوم پزشکی واحد کازرون در دفترچه آزمون سراسری سال ۹۸ خبر داد.

جمال‌الدین الوانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کازرون از رفع موانع و مشکلات مربوط به اعلام ظرفیت رشته‌های علوم پزشکی واحد کازرون در دفترچه آزمون سراسری سال ۹۸ با صدور ابلاغیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد.

وی افزود: هرساله رشته‌های مختلف علوم پزشکی از سوی کارشناسان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و ظرفیت و پذیرش دانشجوی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ با صدور ابلاغیه از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شده است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با تبریک به مردم کازرون گفت: یکی از دغدغه‌های مهم مردم و مسئولان شهرستان کازرون در سال‌های گذشته وجود مشکلات مربوط به رشته‌های علوم پزشکی بوده و پیگیری‌های صورت‌گرفته اکنون نتیجه داده است و گروه علوم پزشکی این واحد از سال تحصیلی جدید در رشته‌های پزشکی عمومی و چهار رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی از جمله پرستاری، مامایی، بهداشت عمومی و علوم آزمایشگاهی مجاز و با توجه به اعلام پذیرش دانشجو در دفترچه راهنمای انتخاب رشته سازمان سنجش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، متقاضیان این رشته‌ها می‌توانند واحد کازرون را به عنوان محل تحصیل خود انتخاب کنند.

الوانی اظهار کرد: واحد کازرون در رشته‌های پزشکی عمومی، پرستاری، مامایی و بهداشت عمومی در نیمسال نخست سال تحصیلی ۹۹-۹۸ اقدام به پذیرش دانشجو می‌کند و در رشته علوم آزمایشگاهی در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸ دانشجو می پذیرد.

انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/