ورود پنجشنبه ، 25 مهر ، 1398

کد خبر: 924   |  دفعات بازدید : 395   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون : امنیت و آرامش در سایه حجاب محقق می‌شود/

12 مرداد, 1398

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون گفت: انسان می‌تواند این رشد شخصیت را با رعایت حجاب افزایش دهد و در سایه حجاب، امنیت و آرامش بیشتری وجود دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، علی‌اکبر عارف صبح امروز در کرسی آزاداندیشی دانشجویی با موضوع حجاب و رشد شخصيت با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبری كه فرموده‌اند: «مسئله حجاب يک مسئله ارزشی است»، اظهار کرد: اگر كسی فلسفه، حكمت و آثار مثبت عفاف و حجاب را درک كند هرگز به بدحجابی روی نمی‌آورد و خداوند برای مرد و زن قلمروهايی قرار داده كه كسی در آن محدوده‌ها وارد نشود.

وی، مؤثرترین عامل در رشد شخصیت انسان را برآوردن معقول نیازهای روانی عنوان  کرد و ادامه داد: انسان می‌تواند این رشد شخصیت را با رعایت حجاب افزایش دهد و در سایه حجاب، امنیت و آرامش بیشتری وجود دارد و حتی می‌توان از این طریق امنیت و آرامش بیشتری دست یافت.

دانشجو حسن شهرياری به‌عنوان موافق در این جلسه گفت: حجاب یکی از مسائل مهمی است که در اغلب شئونات زندگی دخالت دارد؛ مخصوصاًً رابطه با شخصیت و ارزش وجودی زن یک امر جدی و تفکیک‌ناپذیر است؛ چراکه ظاهر و برون هرکس نشأت گرفته از وضعیت روحی و درونی او بوده و نشانگر شخصیت حقیقی و تعیین‌کننده باورهای فرهنگی آن شخص است.

وی تصریح کرد: برای روشن شدن نقش حجاب در اسلام، جهان و ارزش و شخصیت زن در این باره باید دیدگاه جوامع، رژیم‌ها و مکتب‌ها را نسبت به انسان بررسی کرد تا بتوان وضعیت آنها را بیشتر مورد ارزیابی قرار داد که بی‌حجابی مساوی است با بی‌شخصیتی و بی‌هویتی زنان مسلمان، جوامع بشری و تمام تلاش‌ها برای بهبود وضع انسان و جامعه صورت می‌گیرد.

به گزارش آنا؛ کرسی آزاداندیشی دانشجویی با عنوان حجاب و رشد شخصيت انسان با استقبال دانشجویان و جمعی از استادان مرتبط با موضوع در سالن کنفرانس دانشگاه برگزار شد.

انتهای پیام/۴۰۷۸/