ورود پنجشنبه ، 25 مهر ، 1398

کد خبر: 923   |  دفعات بازدید : 459   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

الوانی خبر داد: اجرایی‌شدن دستورالعمل کمیته آراستگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

01 مرداد, 1398

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از عملیاتی‌شدن دستورالعمل آراستگی و شئون فرهنگی، رفتاری در این دانشگاه به‌صورت یک تعهد در این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، صبح امروز دومین جلسه بررسی دستورالعمل آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برگزار شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در حاشیه این جلسه اظهار کرد: در این جلسه برای الزامی‌شدن طرح پوششی مصوب شد از تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود داخلی دانشگاه برای آگاهی‌سازی و اجراشدن این دستورالعمل در قالب یک تعهد که در راستای پوشش متناسب حجاب و عفاف است، استفاده شود و همچنین نظارت و پایش بر اجرای آن صورت گیرد.

جمال‌الدین الوانی افزود: در این جلسه مقرر شد از روز نخست ورود و ثبت‌نام دانشجو، فرم تعهد مربوط به رعایت پوشش از سوی کمیته آرستگی در اختیار دانشجو قرار گیرد و دانشجو با امضای آن متعهد می‌شود درباره رعایت حجاب و عفاف همکاری لازم را با دانشگاه داشته باشد.

وی با بیان اینکه واحد کازرون یکی از واحدهایی است که از ابتدا با پوشش چادر که حجاب برتر و بهتر است، همراه بوده است، ادامه داد: حجاب با چادر همیشه الگو و زینت‌بخش جامعه بوده است و اگر کسی هم قصد پوشیدن مانتو بدون چادر را داشته باشد، باید آن مانتو کاملاً ساده و بلند و متناسب با محیط باشد و در غیر اینصورت از ورود افراد بدحجاب معذوریم؛ لذا دانشجویان عزیز تنها در قالب این دو پوشش می‌توانند در این مکان مقدس ادامه تحصیل و تردد داشته باشند.

معاون فرهنگی دانشجویی واحد کازرون نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از وضعیت فعلی پوشش در محیط دانشگاه گفت: انتظار داریم اعضای هیئت علمی علاوه بر اینکه خودشان رعایت نکات پوششی را دارند، در راستای اجرای این دستورالعمل به ما کمک کنند و دانشجویان را راهنمایی و در صورت لزوم تذکر دهند و ارشاد کنند.

حجت‌الاسلام علی‌اکبر عارف با بیان اینکه ساعات کار مرکز مشاوره در محیط دانشگاه باید افزایش یابد، گفت: با بهره‌گیری از حضور کارشناسان آسیب‌های اجتماعی و روانشناسان در راستای پیشگیری از آسیب‌ها و نیز برای حل مشکلات مختلف دانشجویان تلاش کرد و اینگونه فعالیت‌ها حتی کمک و زیرساخت حفظ حجاب و عفاف خواهد بود.

انتهای پیام/۴۱۰۳/