ورود پنجشنبه ، 28 شهريور ، 1398

کد خبر: 919   |  دفعات بازدید : 148   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

استقبال و پذیرایی از داوطلبان و خانواده ها در دانشگاه اسلامی واحد کازرون

13 تير, 1398

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از ایجاد فضای مناسب برای استراحت و پذیرایی از همراهان و خانواده‌ های داوطلبان در آزمون سراسری شرکت کننده در این واحد خبر داد.

استقبال و پذیرایی از داوطلبان و خانواده ها در دانشگاه اسلامی واحد کازرون

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون دکتر جمال الدین الوانی گفت: در راستای برگزاری آزمون سراسری و با توجه به میزبانی واحد کازرون در روزهای ۱۳و ۱۴ تیرماه ۹۸ که بیش از ۳ هزار پانصد نفر داوطلب شرکت کننده و حدود هزار نفر از اعضای خانوادهها آنان را همراهی می کنند، لذا دانشگاه اتخاذ تدابیر لازم نسبت به ایجاد سالن ها و فضای مساعد برای همراهان

کرده است.

.الوانی افزود: واحد کازرون در سال های قبل سابقه، تجربه و امکانات برگزاری آزمون های 12 هزار نفری را در خوددارد و در حال حاضر اگرخانوادهها نیاز به اسکان و امکانات داشته باشند این واحد همکاری لازم را دارد.

الوانی افزود: این آزمون ها در پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم انسانی، علوم تجربی، هنر و زبانهای خارجی در این واحد ادامه دارد.