ورود سه شنبه ، 1 مرداد ، 1398

کد خبر: 918   |  دفعات بازدید : 55   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

در حرکتی نمادین؛ دانشجوی بسیجی در اربعین امام‌جمعه کازرون ۵۲ کیلومتر دوید

13 تير, 1398

دانشجوی دونده دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون به مناسبت اربعین امام جمعه شهید کازرون مسافت ۵۲ کیلومتری را در گرمای ۴۵ درجه با گام‌های بلند و استوار دوید.

در حرکتی نمادین؛ دانشجوی بسیجی در اربعین امام‌جمعه کازرون ۵۲ کیلومتر دوید

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، پیمان قرمزی دانشجوی بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون که همزمان با اربعین شهادت امام جمعه فقید کازرون توانسته مسافت ۵۲ کیلومتری را بدود، ابتدا به زیارت قبور شهدای گمنام این دانشگاه رفت و با قرائت فاتحه یاد این دو شهید گمنام را گرامی داشت.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی  واحد کازرون در مراسم استقبال از این دانشجوی دونده که در جوار شهدای گمنام این واحد دانشگاهی برگزار شد گفت:‌  این حرکت  نمادین نشان از علاقه و ارادتی است که به شهید خرسند بوده و معرفت و معنوتی که این شهید ایجاد کرده باعث شده تا این دانشجوی بسیجی در دمای بالای ۴۵ درجه و شرایط نامساعد بتواند مسافت زیادی را بدود و این تحمل گرما و سختی قابل ستایش است.

جمال الدین الوانی در این مراسم با اهدای یک جلد کلام‌الله مجید و  هدایایی از این دانشجوی ورزشکار قدردانی کرد.

به گزارش آنا، این دونده جوان با ورود به دانشگاه با استقبال گرم مسئولان دانشگاه و دانشجویان قرار گرفت و با انجام معاینه پزشکی مجدداً به‌سوی مرقد شهید خرسند حرکت و با گام‌های بلند و استوار مسیر خود را ادامه داد.

انتهای پیام/۴۱۲۱/