ورود سه شنبه ، 1 مرداد ، 1398

کد خبر: 917   |  دفعات بازدید : 49   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون یکی از با سابقه ترین دانشگاهها در جنوب کشور

12 تير, 1398

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون یکی از با سابقه ترین دانشگاهها در جنوب کشور که در سال ۱۳۶۴ تاسیس و راه اندازی شده است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون یکی از با سابقه ترین دانشگاهها در جنوب کشور

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون یکی از با سابقه ترین دانشگاهها در جنوب کشور که در سال ۱۳۶۴ تاسیس و راه اندازی شده است تأثير گذاری این دانشگاه در توسعه و پيشرفت فرهنگي، علمي و اقتصادي و همچنين عمران و آبادي شهرستان و جامعه چشمگیر است.

.این دانشگاه هم اکنون با 174 عضو هیات علمی و 5 هزار دانشجو در 65 رشته تحصیلی مختلف با مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا و دکترای تخصصی که حدود 38 رشته در مقاطع تحصیلات تکمیلی است و بقیه کارشناسی در قالب ۶ دانشکده مستقل و مصوب از جمله دانشکده پزشکی،

دامپزشکی و کشاورزی، علوم انسانی، پرستاری و مامایی، فنی، مهندسی و علوم پایه. و همچنین آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد کازرون با استادان مجرب و بهترین امکانات درحال فعالیت است.

بيمارستان آموزشی 112 تختخوابي امام علی( ع) این واحد دانشگاهی که در راستای ارائه خدمات آموزشی تحقیقاتی به دانشجویان رشته های علوم پزشکی احداث شده است و ان شالله در آینده نزدیک با تجهیز و راه اندازی این پروژه بزرگ، مشکل دانشجویان رشته های پزشکی، مامایی، پرستاری، علوم آزمایشگاهی و بهداشت عمومی مرتفع خواهد شد.

وجود دهها كارگاهها و آزمايشگاههاي مدرن و پيشرفته در این دانشگاه که همگی با استاندارد های لازم جهت تعليم و تربيت جوانان متعهد و شايسته اين مرز و بوم خود سندی از توجه ویژه مسئولان دانشگاه بر ارتقاء کمیت و کیفیت علمی و آموزشی این مجموعه است.

ارائه خدمات دانشجویی رفاهی:

هیچ دانشجویی در این دانشگاه بخاطر مشکل مالی از نعمت تحصیل محروم نمی شود و به همین منظور صندوق رفاه دانشجویی دانشگاه آمادگی دارد با پرداخت وامهای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت، مشکل دانشجویان و خانواده هایی که توان پرداخت شهریه را بصورت یک جا ندارند بر طرف نماید.

واحد کازرون دارای امانات رفاهی زیادی از جمله مهیا بودن سرویس ایاب و ذهاب دانشجویی، فعال بودن سلف سرویس، وجود مجموعه خوابگاه های دانشجویی ویژه خواهران با ظرفیت بیش از ۱4۰۰ نفز که مجهز به داشتن امکانات لازم و نیز دارای امتیازات خاصی از جمله داشتن فضای مناسب، امنیت بسیار بالا،آرامش و همجواری با دانشگاه و محل تحصیل و همچنین به لحاظ هزینه که بسیار مناسب و اران قیمت است.

حوزه فرهنگی:

حوزه فرهنگی دانشگاه با تلاش و فعالیت های مستمرخود در امر برگزاری صد ها کرسی آزاد اندیشی دانشجویی و جلسات متعدد فرهنگی با موضوعات مختلف روز و با مشارکت و هم فکری دانشجویان که توانسته  سالهای متوالی در سطح استان و حتی مقام کشور نخست را به خود اختصاص دهد.و قرآن و عترت این حوزه همه ساله در سطح استان و کشور جایگاه ویژه ای دارد.

حوزه ورزشی:

حوزه پژوهشی:

این حوزه علاوه بر فعالیت های دانش بنیان با داشتن ده ها آزمایشگاه و کارگاههای مجهز و کار بردی که بصورت ویژه برای هر دانشکده تجهیز و راه اندازی شده است و به وسیله تکنسین ها و استادان مجرب ارائه خدمات می دهند.

سایت کتابخانه مرکزی این دانشگاه که یکی از بزرگترین، غنی ترین سایت های کتابخانه ای در سطح دانشگاه های استان است و با داشتن سالن های مخصوص مطالعه ویژه خوهران و برادران بصورت مجزا طراحی و آماده ارائه خدمات به دانشجویان در مقاطع و رشته های مختلف می باشد.

معرفی برخی از رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی واحد کـازرون

این دانشگاه یکی از با سابقه ترین دانشگاههای جنــــوب کشور و مجری

مهندسی بـرق                                                                      مدیریت دولتی

مهندسی پزشکی ـ بیوالکتریک                                              مترجمی زبـان

مهندسی عمران ـ عمران                                                        مهنـدسـی اجرایـی عمـران

مهندسی معمـاری                                                                 حقـوق

مهندسی کامپیوتر ـ نرم افزار                                                 مهندسـی تکنولوژی بـرق قدرت

زیست شناسی سلولی ملکولی میکروبیولوژی                            مهندسی تکنولوژی مکانیک خـودرو

زیست شناسی علوم جانـوری                                                 مهندسی تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر

علمی کـاربردی حسابداری                                                     مهندسی علوم و صنایع غذایی

زیست شناسی سلولی ملکولی                                                 مهندسی معمـاری

شیمی کاربــردی                                                                  آموزش و پرورش ابتدایی

حسـابداری                                                                           مهندسی کشاورزی علوم صنایع غذایی

دانشکده های واحد کازرون عبارتند از علوم پزشکی، علوم انسانی، علوم تجربی و فنی و مهندسی.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون یکی از با سابقه ترین دانشگاهها در جنوب کشوردانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون یکی از با سابقه ترین دانشگاهها در جنوب کشور