ورود سه شنبه ، 1 مرداد ، 1398

کد خبر: 915   |  دفعات بازدید : 43   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

الوانی خبر داد/ دانشگاه آزاد اسلامی کازرون میزبان بیش از ۳ هزار داوطلب آزمون سراسری

11 تير, 1398

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی کازرون از رقابت بیش از ۳ هزار داوطلب در رشته‌های علوم ریاضی و فنی، علوم انسانی، هنر و علوم تجربی در تاریخ ۱۳ و ۱۴ تیرماه جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، جمال‌الدین الوانی صبح امروز در جلسه‌‌ای با حضور مسئولان و عوامل اجرایی برگزاری آزمون سراسری در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون گفت: بعد از وقفه چندساله برگزاری آزمون سراسری در این دانشگاه به‌عنوان میزبان حوزه اصلی آزمون سراسری در شهرستان انجام وظیفه کرده و باید در راستای حفظ و حراست، صحت و سلامت آن تلاش کنیم.

وی با مهم دانستن این آزمون و سالم برگزارشدن آن بیان کرد: آزمون سراسری برای بیشتر جوان‌ها سرنوشت‌ساز و حتی ممکن است آینده بعضی افراد را تعیین یا تغییر دهد و باید تلاش شود با به‌کارگیری امکانات موجود و بهره‌گیری از نیروهای توانمند و باتجربه موجب آرامش و آسایش داوطلبان باشیم و سهل‌انگاری ما ممکن است موجب شود داوطلبی از حق خود محروم بماند و این حق‌الناس جبران‌نشدنی است

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون تصریح کرد: وظیفه داریم محیطی مناسب همراه با آرامش برای داوطلبان که مدت یکسال وقت گذاشته‌اند، مهیا کنیم و شاید هیچ زمانی این آمادگی و شانس برای آن فرد محقق نشود و با کوچک‌ترین کم‌توجهی ما موجب ناامیدی و عقب‌ماندگی او در تحصیل و دیگر مراحل زندگی شود.

الوانی تأکید کرد: با توجه به اینکه امتحان و رقابت و سالن امتحانات خود به تنهایی استرس‌زا هستند، مطرح کرد: عوامل اجرایی با رعایت نکات ریز و مقررات مربوط باید خوش‌بینی و بدبینی را در حد اعتدال رعایت کنند و هیچ‌گاه احساسی عمل نکنند.

انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/