ورود پنجشنبه ، 31 مرداد ، 1398

کد خبر: 905   |  دفعات بازدید : 119   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

15 خرداد, 1398

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون گفت: قیام ۱۵ خرداد زمینه‌ساز و پایه‌گذار انقلاب اسلامی بود که توانست همه معادلات رژیم پهلوی را درهم بشکند.

حجت‌الاسلام عارف/قیام ۱۵ خرداد زمینه‌ساز و پایه‌گذار انقلاب اسلامی بود

حجت‌الاسلام علی‌اکبر عارف در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کازرون، در تشریح بخشی از قیام ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ اظهار کرد: در آن سال‌ها اتفاقات زیادی صورت گرفت، اما قیام ۱۵ خرداد توانست بیشترین موج را ایجاد کند و همه تفکرات و عقاید مختلف سیاسی موجود جامعه آن زمان را در هم آمیخته و اتحادی آرمانی در مقابل دشمن ایجاد کند.

معاون فرهنگی، دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون تصریح کرد: قیام ۱۵ خرداد زمینه‌ساز و پایه‌گذار انقلاب اسلامی بود که در آن زمان توانست همه معادلات رژیم پهلوی و نقشه‌های استکبار جهانی را درهم بشکند و منشأ تحول جامعه برای مبارزات بعدی شد و شاید آن روز خیلی‌ها فکر می‌کردند قیام ۱۵ خرداد شکست خورده است؛ اما یکی از قیام‌های موفق تاریخ بود.

انتهای پیام/۴۱۲۱/پ