ورود شنبه ، 16 آذر ، 1398

کد خبر: 90   |  دفعات بازدید : 3004   |  نظرات : 2 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

پس از تصویب در هیات امنای دانشگاه صورت می گیرد/افزایش ۲۵ درصدی حقوق و مزایای کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی

19 خرداد, 1392

باسمه تعالي

اطلاعيه مركز روابط عمومي و اطلاع رساني دانشگاه آزاد اسلامي در خصوص ميزان افزايش حقوق كارمندان و اعضاي هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي

بدينوسيله به اطلاع مي­رساند:
1. بر اساس مصوبه مورخ 92/3/13 هيأت رئيسه دانشگاه آزاد اسلامي، حقوق كارمندان شريف دانشگاه آزاد اسلامي براي سال 1392 نسبت به سال 1391 به ميزان بيست و پنج درصد (25%) افزايش مي­يابد كه پس از تصويب هيات امناي دانشگاه، از ابتداي فروردين سال جاري به همان نحوه محاسبه و پرداخت خواهد شد.
2. بر اساس مصوبه مورخ 92/3/13 هيأت رئيسه دانشگاه آزاد اسلامي، حقوق اعضاي محترم هيأت علمي دانشگاه آزاد اسلامي براي سال 1392 نسبت به سال 1391 به ميزان بيست درصد (20%) افزايش مي­يابد كه پس از تصويب هيأت امناي دانشگاه، از ابتداي فروردين سال جاري به همان نحوه محاسبه و پرداخت خواهد شد.

مركز روابط عمومي و اطلاع رساني

دانشگاه آزاد اسلامي

امیر
1392 خرداد 22 چهارشنبه 04:14 ب.ظ
با سلام.لطفا با مراجعه به سایت سازمان مرکزی دانشگاه در خصوص افزایش حقوق اعضای محترم هیات علمی به اطلاع می رساند افزایش 25درصد صحیح می باشد نه 20درصد.
هیات علمی
1392 تير 20 پنجشنبه 03:58 ب.ظ