ورود پنجشنبه ، 31 مرداد ، 1398

کد خبر: 895   |  دفعات بازدید : 116   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

در جمع دانشگاهیان مطرح شد؛ گلایه امام‌جمعه کازرون از وضع موجود خانواده‌ها در فضای مجازی

01 خرداد, 1398

امام‌جمعه کازرون با گلایه از وضع موجود خانواده‌ها که اسیر فضای مجازی شده‌اند، گفت: فضای مجازی مهر، محبت و صمیمیت را از کانون گرم خانواده‌ها و جامعه گرفته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، حجت‌الاسلام محمد خرسند در مراسم جشن میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) که صبح امروز در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برگزار شد، اظهار کرد: امام حسن مجتبی(ع) مانند دیگر اهل بیت و جد بزرگوارش با همه اقشار جامعه کریم و مهربان بود و حتی با بدترین دشمنان خود و اهل بیت هم با رفعت اسلامی و مهربانی برخورد می‌کرد.

وی با بیان اینکه ما باید درس مهربانی، محبت و عشق‌ورزی را از این امام بزرگوار بگیریم، گفت: امروز شالوده و اساس کانون بیشتر خانواده‌هایی که سست و ناپایدار هستند، براساس معیارهای کاذب و به‌دور از کانون عشق و محبت است و این دسته از خانواده‌ها زمان ازدواج ملاک خود را زیبایی و یا مادیات قرار داده‌اند و در ادامه اینگونه زندگی‌ها با مشکلات، طلاق و جدایی همراه می‌شود.

امام جمعه کازرون که در جمع کارکنان دانشگاه و خانواده‌ آنان سخن می‌گفت با گلایه از وضع موجود جامعه که خانواده‌ها بیشتر اسیر فضای مجازی شده‌اند، بیان کرد: پیامبر گرامی اسلام وقت خود را بر سه قسم تنظیم می‌کرد، بخشی از وقت خود را برای انجام عبادت و تکالیف الهی و بخشی هم رسیدگی به امور خانه و خانواده و بازی‌کردن با بچه‌ها و خردسالان و گفتگو با همسر و فرزندان خود اختصاص می‌داد و زمانی هم برای رسیدگی به امور شخصی و آراستگی خود قرار می‌داد و همین امر موجب می‌شد که ایشان همیشه با لباس‌های تمیز و زیبا وارد جامعه می‌شدند.

خرسند افزود: کانون خانواده در جامعه ما خیلی سرد و بی‌روح شده است، اعضای خانواده در منزل همدیگر را می بینند؛ اما با هم صحبت و گفتگویی ندارند، همگی مشغول و سرگرم تلفن  همراه و غرق در فضای مجازی هستند و این فرهنگ رو به گسترش و پیشروی بسیار زیان‌بار و تخریب‌کننده بوده و مهر، محبت، آسایش و آرامش را از خانواده دور کرده است.

سرپرست واحد کازرون نیز در ابتدای این مراسم میلاد امام حسن مجتبی(ع) را تبریک گفت و از حضور امام جمعه، فرماندار، کارکنان و خانوادهای کارکنان در این مراسم قدردانی کرد و از همسران و خانواده‌ها که موجبای تأمین انگیزش روحی و روانی برای کارکنان هستند، تشکر کرد.

جمال‌الدین الوانی تصریح کرد: باعث افتخار است که امروز شاهد موفقیت ده‌ها نفر از کارکنان و خانواده‌ها در مسابقات قرآن و عترت هستیم و استقبال و مشارکت حداکثری عزیزان در برنامه‌های فرهنگی نشان از ریشه اعتقادی و خانوادگی آنهاست.

به گزارش آنا، این مراسم با برنامه‌های شاد، متنوع و مذهبی از جمله مداحی توسط حاج سیدعلی حسینی مداح کشوری از شهر مقدس قم، تجلیل از برترین‌های قرآنی با حضور فرماندار و مسئولان دانشگاه همراه بود.

انتهای پیام/۴۱۰۳/