ورود سه شنبه ، 25 تير ، 1398

کد خبر: 891   |  دفعات بازدید : 95   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

18 ارديبهشت, 1398

فرماندار کازرون گفت: امروز بیشتر دانشگاه‌ها با معیارهای افزایش جذب دانشجو سنجش می‌شوند و این روش لطمه به سطوح علمی کشور است.

فرماندار کازرون/ سنجش دانشگاه‌ها با معیار جذب دانشجو لطمه به سطح علمی کشور است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، داریوش دهقان صبح امروز در مراسم گرامیداشت هفته معلم و تجلیل از مقام استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون گفت: افتخار دارم که خودم دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی کازرون هستم و خاطرات خوبی از آن دوران دارم.

وی اظهار کرد: در دهه ۸۰ دانشجوی دوره کارشناسی برق این دانشگاه بودم و از وجود استادان برجسته و قانونمند این مرکز علمی بهره گرفتم و آموخته‌های دوران کارشناسی در این دانشگاه موجب پیشرفت و علاقه‌مندی بیشتر برای ارتقای تحصیلات تکمیلی بنده بوده است.

فرماندار کازرون با بیان اینکه ارزیابی دانشگاه‌ها باید بر اساس کیفی‌ بودن صورت بگیرد، نه کمی بودن گفت: امروز بیشتر دانشگاه‌ها با معیارهای افزایش جذب دانشجو سنجش می‌شوند و این روش لطمه به سطوح علمی کشور است.

در ادامه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با بیان اینکه روند این واحد دانشگاهی رو به‌ جلو و پیشرفت است، گفت: باوجود شرایط نامناسب بعضی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برای جذب دانشجو، این واحد دانشگاهی امسال در جذب دانشجو ۳۵درصد افزایش پذیرش داشته و این افزایش در شرایط کنونی بسیار مطلوب است.

جمال‌الدین الوانی افزود: امروز که بیشتر دانشگاه‌ها با کمبود پذیرش و جذب دانشجو همراه هستند، بیش از هزار و ۲۰۰ نفر دختران غیربومی، ساکن خوابگاه‌های دانشجویی ما هستند و این نشان از اعتماد غیربومی‌ها و شهرستان‌های اطراف به این دانشگاه و کادر هیئت‌علمی مجرب و توانمندی است که با تلاش خود وجهه دانشگاه را حفظ کرده‌اند

شهرام افشاریان فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کازرون نیز با سخنانی درباره اهمیت و نقش استادان در تربیت دانشجویان اظهار کرد: اگر بخواهیم در مسیر انقلاب و شهدا گام برداریم باید به دستورات و رهنمودهای مقام معظم رهبری درباره رعایت شاخص‌ها عمل کنیم.

به گزارش آنا در این مراسم فرماندار کازرون با اهدای لوح و هدایایی از سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون تجلیل کرد و از سوی ناحیه مقاومت بسیج کازرون با اهدای لوح از تلاش مسئول کانون بسیج استادان قدردانی شد.

انتهای پیام/ ۴۱۱۷/۴۰۶۲/