ورود يکشنبه ، 29 ارديبهشت ، 1398

کد خبر: 885   |  دفعات بازدید : 98   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

15 ارديبهشت, 1398

دبیر کمیته دانشجویی مرکز توسعه و مطالعات واحد کازرون از حضور فعال و ایجاد غرفه صنفی این واحد در بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی در تهران خبر داد.

حضور فعال واحد کازرون در بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی در تهران

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا از کازرون، محمد بهرامی گفت: واحدکازرون با حضور فعال خود و ایجاد غرفه صنفی در بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی در تهران و نیز دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری با محوریت «تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی» در مرکز همایش های بین المللی رازی شرکت فعال داشته. و از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت دانشجویی این واحد ارزیابی و از آنان قدردانی شد.

محمد بهرامی افزود: در روز نخست برگزاری این همایش دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی پس از ایراد سخنرانی در مراسم افتتاحیه از غرفه های مناطق ده گانه آمایشی و غرفه دانشگاه آزاد اسلامی کازرون بازدید و پس از ارئه توضیحاتی از سوی مسئولان غرفه در خصوص برگزاری گروه کتابخوانی و مقاله نویسی توسط انجمن علمی دانشجویی بهداشت عمومی از واحد کازرون و فعالیت های انجام شده قدر دانی کرد.