ورود سه شنبه ، 25 تير ، 1398

کد خبر: 884   |  دفعات بازدید : 117   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

در مناظره دانشجویی عنوان شد؛قوانین دست‌و‌ پاگیر؛ چالش این‌روزهای کارآفرینان/ نقدینگی مهار شود

11 ارديبهشت, 1398

جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در مناظره‌ای به بررسی راهکارهای رونق تولید و تحول اقتصادی پرداختند و خواستار توجه به کارآفرینی در کشور شدند.

در مناظره دانشجویی عنوان شد؛

قوانین دست‌و‌پاگیر؛ چالش این‌روزهای کارآفرینان/ نقدینگی مهار شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، صبح امروز جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در یک مناظره دانشجویی مسائل و مشکلات اقتصادی موجود را بررسی و پیشنهاد و راهکارهای خود را برای رونق تولید و تحول اقتصادی ارائه دادند.

این دانشجویان با انتقاد از روند فعلی رونق تولید با ارائه پیشنهادهایی، خواهان تحول در چرخه اقتصاد و اصلاح قوانین دست‌وپاگیر موجود در مسیر کار و تولید شدند و کُند شدن بخش‌هایی از صنعت و تولید در کشور را مورد بحث و بررسی قرار داده و تأثیر آن بر اشتغال و بیکاری جامعه را ارزیابی کردند.

حسين زحمت‌كش یکی از دانشجویان حاضر در جلسه گفت: بايد نقدينگی را در جامعه مهار و کنترل كرد و اخذ ماليات در كشور نیز باید از طریق قانون‌مندی و همراه با عدالت باشد تا از فرار مالياتی بعضی افراد پیشگیری شود و همچنین حمایت و فعال کردن بخش‌های كشاورزی و صنعت در اولویت‌کاری قرار گیرد.

حسن ضيافر یکی دیگر از دانشجویان این نشست بیان کرد: امروز مشکل كارآفرينان از مشکل قشر بیکار جامعه کمتر نیست و هر روز کارآفرینان در پيچ و خم ادارات با قوانین نامفهوم و تاریخ مصرف گذشته که هرکسی از آن برای خود تفسیری دارد و راهگشای مشکلات نیست، متوقف شده‌اند و باید تلاش کنیم ابتدا ضعف قانونی تولید داخل را اصلاح و کم کنیم و سپس مجریان و ناظران ادارات  با دید باز از تولیدکننده حمایت کنند.

محمد كشاورز از دیگر دانشجویان حاضر در این نشست عنوان کرد: در مرحله نخست باید كارآفرين‌های موفق خلاق و مجرب را شناسایی و از وجود آنها برای آموزش و تربیت دیگران بهره گرفت و از حالت سطحی‌نگری خارج شویم و از نواسانات بازار پیشگیری و بنگاه‌هاي زودبازده را فعال كنيم و بخش‌های خصوصی را از حالت رقابت با بخش دولتی به حالت رفاقت هدایت و پول‌های اختلاس‌شده را برای پشتیبانی ارزی به خزانه برگشت دهیم.

مهرداد محمدی دیگر دانشجوی این نشست مطرح کرد: برای بهبود وضعیت کنونی باید ارتباط ايران با جهان بهتر و سياست نظام بانكی و ساختار آن هم اصلاح شود.

وی در ادامه ارتباط دانشگاه و صنعت را ضعیف توصیف کرد و خواهان توجه بیشتر به بالا بردن اطلاعات و سواد توليدکنندگان شد.

این دانشجو تأکید کرد: باید فرهنگ توليد در بين مردم نهادینه شود؛ در‌حالی‌که برخی برای گرفتن یک مجوز بايد ماه‌ها بلكه سالها دوندگی کنند و وجود فساد مالی و اختلاس‌ها ضربات محكمی بر اقتصاد و توليد است.

انتهای پیام/۴۰۷۸/