ورود يکشنبه ، 29 ارديبهشت ، 1398

کد خبر: 882   |  دفعات بازدید : 74   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

05 ارديبهشت, 1398

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان کازرون گفت: در بعضی مواقع پلیس مجبور است در مقابل تجمعات و اغتشاشات خیابانی درگیر شود و این به معنی دشمنی با مردم نیست.

فرمانده انتظامی کازرون/درگیری پلیس با اغتشاشگران به معنی دشمنی با مردم نیست

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، سرهنگ محمد عبادی‌نژاد صبح امروز در نشست هم‌اندیشی استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با موضوع پیشگیری از وقوع اغتشاشات اظهار کرد: ایجاد امنیت در جامعه یک امر اتفاقی نبوده و به‌راحتی هم به وجود نیامده؛ بلکه در بیشتر مواقع نیروی انتظامی برای حفظ امنیت از جان‌ مایه می‌گذارد و تأمین امنیت فقط با تلاش و همت شبانه‌روزی این عزیزان که در شهرها، جاده‌ها، روستاها، و مرزهای میهن اسلامی مشغول خدمات‌رسانی به جامعه هستند پایدار است.

وی با بیان اینکه پلیس در بعضی مواقع مجبور است در مقابل تجمعات و اغتشاشات خیابانی درگیر شود و این به معنی دشمنی با مردم و یا ایستادن در مقابل خواسته‌های قانونی مردم نیست، گفت: پلیس خدمتگذار مردم، در کنار آنان و حافظ امنیت جامعه است و می‌خواهد دامنه هر بحرانی را کوتاه و کنترل کند و از وقوع جریان‌ها و حوادث تلخی که مردم از پشت پرده آن هیچ اطلاع ندارند پیشگیری و نگذارد افراد سودجو و فرصت‌طلب که می‌خواهند از صداقت مردم سوءاستفاده کنند جلوگیری بعمل آورد.

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان کازرون درباره ایجاد امنیت بیشتر و پیشگیری از بروز اغتشاش و ناامنی در جامعه تصریح کرد: امنیت امری ذهنی و در عین حال نسبی و عینی  بوده و به‌صورت مطلق وجود ندارد، امنیت مقوله‌ای از آبادانی، رفاه، توسعه و عدالت در جامعه است.

عبادی‌نژاد اظهار کرد: پلیس در همه حال در کنار مردم و مشغول خدمات‌رسانی به آنان است و امروز هم با توجه به نیاز مردم سیل‌زده به وجود پلیس، بخش اعظمی از نیروهای یگان ویژه نیروی انتظامی در مناطق سیل‌زده شمال و جنوب کشور استقرار و مشغول تأمین امنیت مردم و اموال آنها هستند.

وی در مورد اغتشاشات سال گذشته در شهرستان کازرون گفت: اتفاقات کازرون ابتدا به‌صورت تجمعات خیابانی و بعد با ورود افرادی که دارای تفکرات منفی بودند موجب تغیر شعارها و حرکت‌ها شدند و مردم را احساسی‌تر و در نهایت آنان را برای حمله به مرکز پلیس و ایجاد تخریب و خسارات زیادی به تجهیزات و خودروهای پلیس هدایت کردند و با تحریک کردن همه گروه‌ها و اقشار مختلف مردمی حتی تعدادی از خانواده معظم شهدا هم در کف خیابان در مقابل نیروی پلیس قرار گرفتند و در آن زمان ذهنیت مردم نسبت به نیروی انتظامی کاملاً منفی و غیرواقعی بود.

معاون فرهنگی دانشجویی واحد کازرون نیز با قدردانی از حضور فرمانده انتظامی کازرون در جمع استادان دانشگاه گفت: امروز امنیت مهم‌ترین نیاز جامعه است و این نعمت الهی در دو بخش یعنی از طریق آموزش و فرهنگ‌سازی و روشنگری جامعه و نیز نظارت و اقتدار پلیس ایجاد و حاصل می‌شود.

علی‌اکبر عارف با بیان اینکه بیشتر مشکلات جامعه و بروز اغتشاشات و ناامنی‌ها از نبود آگاهی لازم است افزود: باید به مردم آگاهی داد و شفاف‌سازی کرد و با اطلاع‌رسانی لازم هر موضوعی برای مردم قابل تفهیم است و در این راستا تعامل و همکاری بین مجموعه پلیس و استادان دانشگاه می‌تواند بخشی از مشکلات فرهنگی جامعه و برقراری نظم و انضباط اجتماعی را بیشتر کند.

انتهای پیام/۴۱۲۲/۴۱۲۱/