ورود سه شنبه ، 25 تير ، 1398

کد خبر: 881   |  دفعات بازدید : 130   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

در گرایش سمینارهای پژوهشی؛رتبه نخست جشنواره کشوری پروژه‌های دانش‌آموزی به سمای کازرون رسید

04 ارديبهشت, 1398

جمال‌الدین الوانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کازرون، کسب موفقیت بزرگ تیم دانش‌آموزی سما کازرون در جشنواره بین‌المللی پروژه‌های دانش‌آموزی را که با حضور ۳۰۰ تیم از ۱۹ استان کشور در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شده بود، تبریک گفت و از تلاش و همت مسئولان و استادان سمای کازرون و معلمان دلسوز اداره آموزش و پرورش شهرستان که با عشق و علاقه با مجموعه سما همکاری دارند، قدردانی کرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون به تاریخچه درخشان سمای کازرون  در تمام عرصه‌ها اشاره کرد و افزود: سمای واحد کازرون همه‌ساله در سطح استان و کشور دارای مقام‌های ارزشمندی بوده است و این موفقیت‌ها حاصل تلاش مدیریت و کادر علمی خوب آن مرکز است که با شناسایی استعدادهای درخشان و برتر دانش‌آموزی و همچنین ایجاد زمینه‌های لازم برای پرورش و رشد علمی و نیز تلاش و همت دانش‌آموزان همراه بوده و در بیشتر مسابقات و رقابت‌های استانی و کشوری نام سمای کازرون خوب درخشیده است.

به گزارش آنا، تیم دانش‌آموزی دبیرستان پسرانه سمای واحد کازرون در گرایش سمینارهای پژوهشی در مقطع متوسطه اول جشنواره بین‌المللی پروژه‌های دانش‌آموزی رتبه نخست را کسب کرد. این جشنواره در پنج محور با ۱۳۰ گرایش و با حضور ۵ هزار و ۱۰۰ دانش‌آموز در قالب یک‌هزار و ۳۰۰ تیم از ۱۹ استان کشور اواخر فروردین به میزبانی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

انتهای پیام/۴۱۰۳/