ورود يکشنبه ، 29 ارديبهشت ، 1398

کد خبر: 880   |  دفعات بازدید : 81   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

امام‌جمعه شهر قائمیه/حضور در نماز جماعت را باید از سن تکلیف به دانش‌آموزان آموخت

04 ارديبهشت, 1398

امام‌جمعه شهر قائمیه گفت: باید حضور در فریضه الهی نماز جماعت را در سن تکلیف و در مدارس به دانش‌آموزان آموخت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، حجت‌الاسلام حسین انصاری روز گذشته در نشست هم‌اندیشی استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با موضوع راهکارهای جذاب‌سازی نماز جماعت گفت: دانشگاه عموماً محل تحصيل، علم و ارتقای مدرک تحصیلی و نیز كسب تخصص است و شاید در این سن و شرایط برای دانشجو سخت باشد که به‌راحتی بپذیرد در نماز جماعت حاضر شود و باید آموزش این فریضه الهی را در سن تکلیف و مدارس به دانش‌آموزان آموخت و به آنان عادت داد.

وی ادامه داد: در گام نخست باید موضوع را آسیب‌شناسی کرد و نتیجه گرفت که چرا دانشجویان و جوانان از شرکت در نماز جماعت دوری می‌کنند و یا کمتر علاقه‌مند به شکرگزاری خداوند از طریق برپایی نماز هستند.

امام‌جمعه شهر قائمیه افزود: برای تفهیم بهتر به جوانان ابتدا باید توحيد را برای آنان معرفی کنیم. مطمئن باشید بعد از آن با تفکر مثبت برای شکرگزاری و سپاس از خداوند به سراغ نماز خواهند رفت.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی کازرون نیز در این نشست اظهار کرد: حتی افراد نمازخوان و دین‌دار هم در نماز جماعت دانشگاه حضور ندارند و این وضع نگران‌کننده است. برگزاری این نشست در راستای آسیب‌شناسی و هم‌اندیشی بیشتر برای بررسی دلیل دوری‌کردن نمازگزاران از صفوف نماز جماعت و تقویت روحیه حضور در نماز و ایجاد علاقه‌مندی دانشگاهیان در نماز جماعت است.

حجت‌‌الاسلام علی‌اکبر عارف با بیان اهميت و جایگاه نماز جماعت و راهکارهای جذابيت و استقبال بیشتر از این فریضه الهی بین كاركنان و استادان و دانشجويان در محیط دانشگاه افزود: چرا ما نمی‌توانیم تعداد بيشتری از افراد را به نماز جماعت جذب و دعوت كنيم و امروز تعداد مسجدی‌های ما در مقایسه با جمعیت دانشگاه اندک و کم است و تعداد آنان افزایش ندارد.

به گزارش آنا، این نشست به‌صورت هم‌اندیشی، پرسش و پاسخ و ارائه پیشنهاد‌ها بین استادان ادامه یافت.

انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۱۰۳/