ورود شنبه ، 16 آذر ، 1398

کد خبر: 88   |  دفعات بازدید : 2473   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دكترشريفي/ كليه امتحانات طبق برنامه‎هاي ارائه شده وبدون هیچ تغیری در زمان خود برگزار مي‎گردد

04 خرداد, 1392

خبر گزاری آنا:رئيس واحد كازرون درحاشيه بازدبدخودازحوزهامتحانات پايان ترم ضمن تأكيد بر حفظ آرامش و سلامت در محط امتحانات پايانترم اعلام نمود:هيچگونه تغييري در زمان برگزاری امتحانات صورت نمی گیرد.

به گزارش خبرنگارآنا،دكتر سياوش شريفي ابتدا با تبريك روزسيزده رجب ولادت باسعادت حضرت علي (ع)و سوم خرداد سالروز آزادسازي خرمشهر گفت: سيزده رجب برای مسلمانان به ويژه ما شيعيان ازاعیادبزرگ وباارزش بشمار می آید و روز سوم خرداد هم به لحاظ اتفاقات  بزرگی چون فتح خرمشهر که بعنوان یک روز تاريخي بسيارارزشمنددر قلب ملت ولایت مدارایران اسلامی جاگرفته است و ازاهمیت ویژه ای برخورداراست.

رئيس واحد كازرون در ادامه با تعدادي از دانشجويان و مراقبين حوزه های امتحانی پیرامون اهميت و حفظ سلامت برگزاري امتحانات دیدار وگفتگو نمودند .

دکتر شریفی در خصوص انتخابات رياست جمهوري گفت: دانشگاهآزاداسلامي تنها در جهت خلق حماسه سياسي  و هدایت جامعه به سمت شركت حداكثري مردم به پاي صندوقهاي رأي گام بر می دارد.

وی در پایان عنوان کرد:این واحد دانشگاهی از هيچ كانديداي خاصي حمايت نمي کند.