ورود پنجشنبه ، 6 تير ، 1398

کد خبر: 874   |  دفعات بازدید : 109   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

24 فروردين, 1398

سرپرست دانشگاه آزاد کازرون:جانبازان عزت و افتخار این مرز و بوم هستندسرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون گفت: جانبازان عزت و افتخار این مرز و بوم هستند و برای حفظ وطن سلامتی خویش از دست داده‌اند.

الوانی/ جانبازان عزت و افتخار این مرز و بوم هستند

به‌ گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون ، جمال‌الدین الوانی پیش از ظهر امروز به‌مناسبت میلاد با سعادت حضرت ابوالفضل(عج) و روز جانباز، با سید‌رحیم بازیار جانباز ۷۰ درصد شهرستان کازرون در بیمارستان مسلمین شیراز دیدار کرد.

وی اظهار کرد: جانبازان عزت و افتخار این مرز و بوم هستند و برای حفظ وطن سلامتی خویش را از دست داده‌اند و برای دفاع از آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی احساس مسئوليت کردند و در این راه جان، مال و آسايش خود و خانواده را به خطر انداختند و موجب آسايش و امنيت كنونی جامعه شدند.

این جانباز دوران هشت سال دفاع مقدس کم‌ از توجهی مسئولان نسبت به مشکلات کمبود دارو انتقاد کرد و گفت: مسئولان به مشکلات و بیماری ما توجه ندارند و امروز دغدغه و مشکلات ما جانبازان در دسترس نبودن دارو و درمان است؛ امیدوارم دولت تدبیری مناسب در این رابطه به‌کار بگیرد و مشکل صنفی جانبازان برطرف شود.

به گزارش آنا، سید‌رحیم بازیار جانباز ۷۰ درصد شهرستان کازرون سال‌هاست که در بستر بیماری به سر می‌برد.

انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۱۱۷/