ورود جمعه ، 30 فروردين ، 1398

کد خبر: 872   |  دفعات بازدید : 42   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

19 فروردين, 1398

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون گفت: خانواده شهدا با تحصیلات دانشگاهی، بیکار و متقاضی کار هستند و این مایه تأسف و تعجب است.

سرپرست دانشگاه آزاد کازرون/بیکاری خانواده شهدا و ایثارگران مایه تأسف و تعجب است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، جمال‌الدین الوانی صبح امروز به همراه معاونان، مدیران و تعدادی از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون به دیدار خانواده شهیدان حسن‌زاده که در دوران هشت سال دفاع مقدس سه فرزند خود را تقدیم انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده است، رفته و از نزدیک با پدر و برادر این شهیدان دیدار و گفتگو کرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در این دیدار با بیان اینکه بعضی افراد ناآگاه یا بی‌انصاف معتقدند که خانواده شهدا در جامعه از وضعیت اجتماعی متفاوت و یا مادیات بیشتری برخوردار هستند، اظهار کرد: خانواده شهدا از اقشار ساده‌زیست جامعه هستند و در زندگی اهل رفاه‌طلبی و مدگرایی نیستند و در دوران جنگ تحمیلی هم بیشترین آسیب را تحمل کرده‌اند و امروز نیز یکی از اقشار بسیار ساده‌زیست و کم‌توقع جامعه و پشتیبان نظام هستند.

الوانی اضافه کرد: اکنون در جمع خانواده ای با سه شهید در این شهرستان هستیم که برحسب تکلیف دینی سه فرزند خود را در راه دفاع از میهن اسلامی تقدیم کرده‌اند و امروز اعضای همین خانواده با تحصیلات دانشگاهی، بیکار و متقاضی کار و اشتغال هستند؛ اما هیچ امتیازی هم برای آنها قائل نیستند و مدت‌هاست که به‌دنبال شغل و کار هستند و این مایه تأسف و تعجب است.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر عارف معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون نیز در این دیدار با بیان اینکه باید از افکار، اخلاق و رفتار شهدا الگو بگیریم، توضیح داد: شهدا و رزمندگان هیچ‌گاه در انجام کارها و ادای تکلیف خود منتظر مأموریت، موظفی و مادیات نبوده‌اند و ما هم در انجام کارهای اداری باید جهادی عمل کنیم و دنبال حق مأموریت و مزایای مادی نباشیم و هدف انجام کار برای رضای خدا باشد.

انتهای پیام/۴۰۷۸/