ورود پنجشنبه ، 6 تير ، 1398

کد خبر: 871   |  دفعات بازدید : 111   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

17 فروردين, 1398

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کازرون گفت: نام‌گذاری سال بر اساس نیازهای اصلی کشور، هدفمند و آگاهانه صورت گرفته که امید است همراه با تولید و اشتغال باشد.

رئیس دانشگاه آزاد کازرون:نامگذاری سال بر اساس نیاز کشور انجام می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، جمال‌الدین الوانی ظهر امروز در مراسم آغاز کار سال جدید دانشگاه آزاد کازرون همراه با تجدید بیعت با شهدای گمنام اظهار کرد: مقام معظم رهبری سال ۹۸ را سال رونق تولید نامگذاری کردند و این اقدام بر اساس شاخص‌ها و نیازهای اصلی نظام و کشور، بسیار هدفمند و آگاهانه صورت گرفته  و امید است همراه با خیر و برکت و پیشرفت در راستای تولید کار و اشتغال کشور باشد.

وی افزود: در این مرحله حساس کنونی ما دانشگاهیان وظیفه‌ داریم علم را تبدیل به دانش تولید کنیم و چرخه تولید کشور منتظر همت و ایجاد زیرساخت‌ها و الگوهاست و این وظیفه استادان و دانشمندان دانشگاه‌های کشور است که با دانش خود به نیاز صنعت و بخش‌های کشاورزی کشور که در تولید مشکل‌ دارند پاسخ دهد.

الوانی با بیان اینکه مراحل خشکسالی و یا ترسالی هر دو مدیریت و متخصص می‌خواهد و این دو باید مدیریت جامع شود، گفت: امروز بخشی از نعمت الهی و بارش‌ها در کشور ما تبدیل به سیل، ویرانی و خرابی زیرساخت‌ها می‌شود که بیشتر این مشکلات ریشه در بی‌تجربگی و نبود تخصص لازم در علوم مربوطه و ساخت و سازهای نابجاست و یا دوران خشکسالی را باید مدیریت و هدایت کرد و در سال‌های کم‌بارشی و هم در سال‌های پربارشی دغدغه و مشکلات داریم، لذا استادان و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها باید در این زمینه تلاش و کمک کنند تا کشور در آینده شاهد این خسارات و مشکلات نباشد.

به گزارش آنا، این مراسم که به مناسبت نخستین روز کاری و با همت حوزه اداری دانشگاه و بسیج کارکنان واحد برگزار شده بود، کارکنان در پایان به زیارت قبور شهدای گمنام رفته و با نثار فاتحه با آرمان بلند شهدا تجدید بیعت کردند و سپس به محل کار خود بازگشتند.

انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۱۰۳/