ورود پنجشنبه ، 25 مهر ، 1398

کد خبر: 870   |  دفعات بازدید : 177   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

17 فروردين, 1398

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون گفت: در ایام تعطیلات نوروز یک‌هزار و ۳۰۰ نفر از همکاران دانشگاهی سراسر کشور در این واحد دانشگاهی اسکان یافتند.

الوانی عنوان کرد:

پذیرش بیش از هزار و ۳۰۰ مسافر نوروزی در دانشگاه آزاد کازرون

جمال‌الدین الوانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کازرون اظهار کرد: در ایام تعطیلات نوروز یک‌هزار و ۱۰۰ نفر از همکاران دانشگاهی سراسر کشور و بیش از ۲۰۰ میهمان نوروزی که به این شهرستان سفر کرده بودند در این واحد دانشگاهی اسکان و امکانات رفاهی لازم در اختیارشان قرار گرفت.

وی اضافه کرد:‌ تعدادی از گردشگران نوروزی را به‌دلیل نداشتن محل اسکان و قرارگرفتن در شرایط بد آب و هوایی باران و سیلاب پذیرش کردیم و از ۲۵ اسفند تا ۱۳ فروردین ۹۸ به متقاضیان اسکان و محل استراحت دادیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون عنوان کرد: این واحد دانشگاهی با داشتن امکانات خوابگاهی و رفاهی موجب رضایت همکارانی که از دانشگاه‌های سراسر کشور و جمعی از هموطنان که در قالب خانواده از نقاط مختلف به این شهرستان سفر کرده بودند، شد.

الوانی با بیان اینکه امسال حادثه تلخ سیل در کشور به‌ویژه استان فارس موجب ویرانی و تلفات انسانی بخش عظیمی از کشور شد، تصریح کرد: امیدوارم این حس همکاری، همدردی و میهمان‌نوازی مردم استان فارس که نسبت به دیگر هموطنان گرفتار در سیلاب داشتند، به‌عنوان یک فرهنگ ملی و فراگیر در کشور جایگزین خرده‌فرهنگ‌های وارداتی و بی‌محتوا شود.

انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۱۲۱/۴۰۶۲/