ورود پنجشنبه ، 6 تير ، 1398

کد خبر: 869   |  دفعات بازدید : 102   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

الوانی به آنا خبر داد/راه‌اندازی بیمارستان ۹۶ تختخوابی دانشگاه آزاد کازرون در سال جاری

14 فروردين, 1398

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون گفت: تلاش کنیم به‌عنوان اولویت سال جاری بیمارستان ۹۶ تختخوابی امام علی(ع) این واحد دانشگاهی را تجهیز و راه‌اندازی کنیم.

جمال‌الدین الوانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کازرون درباره عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در سال ۱۳۹۷ اظهار کرد: این واحد دانشگاهی در راستای تحقق اهداف و سیاست‌های کلان دانشگاه توانسته با همت و تلاش کارکنان و اعضای هیئت علمی خود گام‌های بلندی بردارد و بسترسازی لازم را برای ارتقای کیفیت علمی، آموزشی انجام دهد.

وی افزود: این دانشگاه سال گذشته برای رسیدن به اهداف خود در راستای کاهش هزینه‌ها با بهره‌گیری از روش سبک‌سازی با مجوز سازمان مرکزی و توافق کارکنان اقدام به بازخرید و بازنشستگی حدود ۶۰ نفر از آنان کرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون تصریح کرد: سال ۹۷ در راستای درآمدزایی غیرشهریه‌ای تلاش کردیم اراضی بلااستفاده دانشگاه را تبدیل به باغ‌های میوه و مرکبات کنیم. بخش عمده‌ای از این امر سال گذشته انجام شد و  با برنامه‌ریزی و مدیریت درآمدها و هزینه‌ها موفق به پرداخت ۵۰۰ میلیارد تومان از بدهی‌های قبلی دانشگاه شدیم که بیش از ۱۰ میلیارد تومان در مقایسه با سال ۹۵ کاهش زیان‌دهی داشتیم و این موضوع مهم در سال ۹۷ رکورد مالی واحد کازرون بود.

الوانی گفت:‌ سال ۹۷ دانشگاه در اخذ پروانه پایان کار بیمارستان امام علی (ع) و دیگر قراردادهای فی‌مابین شهرداری و دانشگاه موفق به دریافت بیش از یک میلیارد تومان تخفیف شدیم و حدود یک میلیارد تومان هم در هزینه‌ها صرفه‌جویی و کاهش هزینه داشته‌ایم که بسیار ارزشمند است.

وی افزود: سال گذشته در حوزه فرهنگی افزایش ۱۰۰ درصدی بودجه را داشتیم و فعالیت‌های انجام‌شده این حوزه در قالب برگزاری صدها کرسی‌ آزاداندیشی ویژه دانشجویان و استادان و نشست‌های متعدد و مستمر علمی و پژوهشی در سطح کشور کم‌نظیر بوده است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در پاسخ به این سؤال که در سال «رونق تولید» چه برنامه و اهدافی برای دانشگاه دارید، اظهار کرد: علاوه بر ادامه برنامه‌های سال گذشته و تأکید بر ارتقای سطح کیفی آموزشی و پژوهشی باید تلاش کنیم بیمارستان ۹۶ تختخوابی امام علی(ع) این واحد دانشگاهی که یکی از مهم‌ترین پروژه‌هایی است که هم برای دانشگاه و هم برای شهرستان از اهمیت خاصی برخوردار بوده را ‌ تجهیز و راه‌اندازی کنیم.

الوانی تصریح کرد: این بیمارستان که به لحاظ نقشه و سازه یکی از بیمارستان‌های خوب استان بوده، چند سالی می‌شود که آماده بهره‌برداری است و می‌تواند بیشترین نیاز آموزشی و تحقیقاتی دانشجویان و نیاز درمانی مردم کازرون را که شدیداً با مشکلات کمبود تخت‌های بیمارستانی روبه‌رو هستند و اغلب بیماران برای درمان به مراکز درمانی استان مراجعه می‌کنند، برآورده کند و در همین راستا می‌تواند از آن همه ازدحام جمعیت و مراجعان زیاد به مراکز درمانی استان بکاهد و این کاری مهم، ضروری و دارای اولویت‌ است.

انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/ن