ورود جمعه ، 30 فروردين ، 1398

کد خبر: 867   |  دفعات بازدید : 32   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

07 فروردين, 1398

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از آمادگی این واحد دانشگاهی برای اسکان و خدمات‌دهی به مسافران و میهمانان نوروزی در این شهرستان خبر داد.

الوانی مطرح کرد/ظرفیت‌های رفاهی دانشگاه آزاد کازرون آماده اسکان میهمانان نوروزی

جمال‌الدین الوانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کازرون اظهار کرد: با توجه شدت بارندگی، سیلابی‌شدن منطقه و محدود بودن امکانات این شهرستان نسبت به تعداد مسافران، مدیریت بحران استان فارس و مراکز اسکان فرهنگیان برای سکونت تعداد زیادی از خانواده‌ها اعلام آمادگی کردند.

وی اضافه کرد: شهرستان کازرون امکانات خوابگاهی، رفاهی و سالن‌های ورزشی این دانشگاه را در اختیار مسافران و خانواده‌هایی که نیاز به اسکان و استراحت دارند قرار می‌دهد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون عنوان کرد: شهرستان کازرون به لحاظ آب و هوای مناسب و موقعیت جغرافیایی ازجمله قرار داشتن در مسیر استان‌های مختلف مانند بوشهر، خوزستان و ... بیش از ظرفیت‌های موجود میهمان دارد و در این شرایط آب و هوایی باید با عزیزان همکاری لازم به عمل بیاید.

انتهای پیام/۴۰۷۸/