ورود جمعه ، 30 فروردين ، 1398

کد خبر: 866   |  دفعات بازدید : 33   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

06 فروردين, 1398

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی کازرون در پی وقوع حادثه ناگوار سیل در شیراز که منجر به جان‌باختن و مجروح‌شدن برخی از هموطنان شد پیام تسلیتی صادر کرد.

پیام تسلیت سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی کازرون به سیل‌زدگان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، جمال‌الدین الوانی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در پی وقوع حادثه ناگوار سیل در شهر شیراز که منجر به جان‌باختن و مجروح‌شدن برخی از هموطنان شد در پیامی این مصیبت بزرگ را تسلیت گفت.

در متن این پیام تسلیت آمده است: با کمال تأسف، ضایعه هجران غم‌انگیز درگذشت جمعی از هموطنان و هم‌استانی‌های عزیزی که روز گذشته در حادثه تلخ و ناگوار سیل شیراز جان خود را از دست دادند که موجب تخریب و آسیب جدی اموال آنان نیز شد، را تسلیت عرض کرده و از خداوند متعال برای درگذشتگان رحمت و مغفرت و برای مجروحان شفای عاجل مسئلت می‌کنم.

انتهای پیام/۴۰۷۸/