ورود يکشنبه ، 27 مرداد ، 1398

کد خبر: 856   |  دفعات بازدید : 171   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

امام جمعه شهر بالاده کازرون/ ۷ محور بیانیه گام دوم انقلاب الزامات خاص خود را دارد

19 اسفند, 1397

امام جمعه شهر بالاده کازرون گفت: بیانیه مقام معظم رهبری هفت محور جامع و کامل دارد که هرکدام الزامات خاص خود را دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، حجت‌الاسلام حسینعلی بهرامی صبح امروز در نشست هم‌اندیشی بررسی و تبیین بیانیه گام دوم انقلاب که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برگزار شد، گفت: بیانیه مقام معظم رهبری هفت محور جامع و کامل دارد که هرکدام الزامات خاص خود را دارد و در بحث راهکارهای عملیاتی کردن بیانیه انقلاب دوم از سوی رهبر فرزانه بیان فرموده‌اند که باید توجه کرد که ما کجا بودیم و الان کجا هستیم و این تفکر میزان تلاش و پیشرفت ما را در عرصه‌های مختلف جامعه مشخص می‌کند.

وی افزود: یکی از دغدغه‌های رهبری همیشه این بوده که باید جوانان را باور داشته باشیم و نباید در حاشیه قرار گیرند و تلاش شود از وجود جوانان مؤمن و متدین و آگاه به علوم زمان بهره بگیریم و فرمودند من حساب ویژه‌ای روی جوانان باز کرده‌ام و جوانان دارای توانایی بالایی هستند.

امام جمعه شهر بالاده کازرون با قدردانی از مسئولان و کارشناسانی صنایع موشکی، هسته‌ای، نانو، فضایی، پهپادی، نظامی، پزشکی و ... که در این عرصه‌ها توانسته‌اند به نقاط عالی و قله نخست تا چهارم دنیا را فتح کنند، اظهار کرد: اما در بعضی حوزه‌ها مانند صنایع خودروسازی هنوز مشکل داریم و متأسفانه امید این بخش از صنایع به خارج از کشور است.

بهرامی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب فرموده سیستمی موفق است که انقلابی عمل کند و خروجی‌هایش با الگوهای انقلابی و اسلامی همخوانی داشته باشد. حوزه و دانشگاه در صورتی انقلابی و اسلامی هستند که خروجی آنها معلوم و مشخصاً اسلامی و انقلابی عمل کنند.