ورود پنجشنبه ، 25 مهر ، 1398

کد خبر: 855   |  دفعات بازدید : 218   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

سرپرست دانشگاه آزاد کازرون/ باید در حفظ و نگهداری از منابع طبیعی احساس مسئولیت کنیم

15 اسفند, 1397

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون گفت: باید برای حفظ و نگهداری از منابع طبیعی و درختان محیط اطراف خودمان تلاش و احساس مسئولیت کنیم.

سرپرست دانشگاه آزاد کازرون:

باید در حفظ و نگهداری از منابع طبیعی احساس مسئولیت کنیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، جمال‌الدین الوانی صبح امروز در مراسم گرامیداشت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری اقدام به کاشت چند اصل نهال در  دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون کرد و گفت: بعد از چند سال خشکسالی متوالی در کشور و کازرون امسال بارندگی خیلی خوبی داشته‌ایم، به‌طوری که تاکنون حدود ۴۰۰ ملیمتر بارش در سطح کازرون باریده و امیدوارم در فصل بهار هم این نعمت الهی ادامه داشته باشد تا درختان و فضاهای با طراوت امروزی حفظ شود.

وی افزود: علاوه بر کاشت درخت و ایجاد فضای سبز باید تلاش کنیم برای حفظ و نگهداری از منابع طبیعی و درختان محیط اطراف خودمان در دانشگاه و خارج از دانشگاه حساس و احساس مسئولیت کنیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون اظهار کرد:‌ زمانی ما در حفظ و نگهداری از جنگل و درختان سبز موفق خواهیم شد که فرهنگ جامعه و نگاه مردم نسبت به این موجود زنده و نعمت ارزشمند الهی تغییر کند.

به گزارش آنا،‌ جمال‌الدین الوانی با کاشت تعدادی نهال در محیط دانشگاه بر حفظ و نگهداری فضای سبز تأکید و از مسئولان فضای سبز و کانون دانشجویی هلال‌احمر این دانشگاه که در امر مهم تلاش کرده‌اند، قدردانی کرد.