ورود سه شنبه ، 6 فروردين ، 1398

کد خبر: 854   |  دفعات بازدید : 72   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

سرپرست دانشگاه آزاد کازرون: زمان جنگ هیچ تفاوتی بین فرماندهان و نیروهای عادی نبود

14 اسفند, 1397

سرپرست دانشگاه آزاد کازرون:

زمان جنگ هیچ تفاوتی بین فرماندهان و نیروهای عادی نبود

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون گفت: زمان جنگ تحمیلی هیچ تفاوت ظاهری بین فرماندهان و نیروهای عادی وجود نداشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، جمال‌الدین الوانی روز گذشته در مراسم دهمین یادواره ۷۰ شهید مفقودالاثر کازرون که در دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان برگزار شد، گفت: این جلسه یکی از جلسات بسیار باارزش و معنوی بوده، علاوه بر اینکه مراسم مربوط به شهدای گرانقدر است، حضور عزیزانی را در این یادواره مشاهده می‌کنم که همگی از فرماندهان و همرزمان شهدا در زمان جنگ بوده‌اند.

وی افزود: افتخار داریم میزبان جمع کثیری از رزمندگان و نیروهای گردان فجر و به‌ویژه حاج حیدر یوسفیان هستیم که در دهه ۶۰ جانشین وقت گردان فجر بوده و بعد از شهادت شهید مرتضی جاویدی فرماندهی این گردان را برعهده داشت.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با ذکر خاطراتی از گردان خط‌شکن و همیشه پیروز فجر اظهار کرد: در آن زمان هیچ تفاوت ظاهری بین فرماندهان و نیروهای عادی وجود نداشت، همه با یک نوع لباس و در یک خط عملیاتی حضور داشتند و در مراحل عادی میزان مشارکت افراد در انجام کارهای عمومی و دسته‌جمعی با ساده‌زیستی تمام و اخلاق حسنه صورت می‌گرفت و فقط در موقع رزم اطاعت‌پذیری نیروها از فرماندهان تفاوت فرماندهی را با فرد عادی مشخص می‌کرد.

الوانی با بیان اینکه شهید مرتضی جاویدی بین بچه‌های گردان و جبهه و جنگ محبوبیت خاصی داشت و از معنویت بالایی برخوردار بود، تصریح کرد: مرتضی تنها فرمانده‌ای بود که در آن زمان امام(ره) بر پیشانی او بوسه زد و از داشتن اعتمادبه‌نفس بالا و روحیه شجاع و نترس آن سردار دلاور قدردانی کرد.

وی افزود: در آن زمان افتخار حضور در گردان فجر را نداشتم؛ اما در کنار آن گردان و ارتباط مستمر و خوبی با نیروهای گردان داشتم و از نزدیک شاهد افتخارات و پیشتاز بودن گردان در همه خطوط جبهه‌ها بودیم.

حجت‌الاسلام صادق عالمی اعزامی از شهر مقدس قم با روایتگری خود از معنویت جبهه‌ها و اخلاق، ایثار شهدا و رزمندگان در دوران هشت سال دفاع مقدس و نیز ذکر مصیبتی در وصف شهادت بی‌بی حضرت فاطمه زهرا(س) حال و حسی خاص برده و از خانواده معظم شهدا به خاطر صبر و شکیبایی آنان در برابر مشکلات تشکر کرد.

به گزارش آنا، این یادواره به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برگزار شد و در حاشیه این مراسم نمایشگاه و غرفه‌های فرهنگی مورد توجه و بازدید علاقه‌مندان قرار گرفت.

انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۱۰۳/۴۰۶۲/