ورود سه شنبه ، 6 فروردين ، 1398

کد خبر: 851   |  دفعات بازدید : 80   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

08 اسفند, 1397

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون گفت:‌ به برکت نظام جمهوری اسلامی زنان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در همه علوم توانسته‌اند پابه‌پای مردان رشد کنند.

حضرت زهرا (س) بهترین هدیه و الگو در تاریخ بشریت بوده است

امام‌جمعه قائمیه گفت: حضرت زهرا(س) مادر امامت و مدافع ولایت و از بهترین هدایای الهی در تاریخ بشریت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، حجت‌الاسلام حسن انصاری صبح امروز در نشست علمی هم‌انديشی با موضوع فاطمه‌شناسی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برگزار شد، گفت: قرآن کریم ۱۱۴ سوره دارد که چهار سوره آن با ضمیر جمع(انا) آغاز می‌شود یعنی وقتی خداوند سوره‌ای را که با این لفظ آغاز می‌کند، نشان از اهمیت وجود یک نعمت عظیم دارد.

وی افزود:  یکی از همین آیات در مورد ارسال رسل از طرف خداوند به‌سوی خلق بوده که نعمتی بسیار مهم برای انسان است. دومی در مورد نعمت بزرگی به‌‌نام حضرت نوح(ع) و سومی در مورد نعمت بزرگ فتح مکه به دست مسلمانان بوده و چهارمی درباره نعمت عظیم و هدیه‌ای بزرگ به‌نام حضرت فاطمه زهرا(س) است که خداوند به پیامبر و بشریت هدیه می‌کند و اینگونه نعمت‌های بزرگ را با لفظ (انا) بیان می‌کند.

امام‌جمعه قائمیه اظهار کرد: در سوره کوثر خداوند به پیامبر امر می‌کند که ما به تو خیر کثیر دادیم یعنی یک هدیه بزرگ و ماندگار و بی‌مانند، پس بر شماست که نماز را برپا داری و قربانی انجام دهی؛ یک نکته ظریف و قابل توجه اینجاست و آن اینکه خداوند هدیه‌دهنده بوده و پیامبر هدیه‌گیرنده و هدیه وجود مقدس سیده نساء العالمین است.

انصاری تصریح کرد: حضرت زهرا(س) مادر امامت و مدافع ولایت و از بهترین هدایای الهی در تاریخ بشریت بوده است و باید از وجود نورانی‌ ام‌ابیها در زندگی بهره بگیریم.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون نیز با تبریک این ایام خجسته گفت: حضرت فاطمه(س) دارای کمالات زیادی بودند به گونه‌ای که پدر بزرگوار ایشان به او لقب ام‌ابیها دادند و حضرت زهرا(س) ریشه و اصل اهل‌ بیت هستند.

علی‌اکبر عارف اظهار کرد: آیه مودت در حق آن حضرت و همسر و فرزندانش نازل شده و فرموده دوستی و دشمنی با آن حضرت به منزله دوستی و دشمنی با پیامبر است. مطابق با روایتی از پیامبر اکرم(ص) آن حضرت سیده نساء العالمین (بزرگ بانوی زنان جهانیان) است.

به گزارش آنا، این نشست علمی به‌صورت هم‌اندیشی و پرسش و پاسخ ادامه یافت.

انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/