ورود سه شنبه ، 31 ارديبهشت ، 1398

کد خبر: 848   |  دفعات بازدید : 124   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

29 بهمن, 1397

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از سازمان سما، احمد‌رضا عباسی دانش‌آموز کلاس نهم دبیرستان متوسطه اول سمای کازرون در سی و ششمین دوره مسابقات ورزش دانش‌آموزان پسر سراسر کشور بمناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر موفق به کسب یک مدال طلا و دو مدال نقره شد.

دانش‌آموز سمای کازرون مقام نخست کشوری در رشته زورخانه‌ را کسب کرد

دانش‌آموز کلاس نهم دبیرستان متوسطه اول سمای کازرون موفق به کسب یک مدال طلا و دو مدال نقره شد.

این مسابقات در شهر قم برگزار شده که دانش‌آموز سمای کازرون در رشته(کباده کشی) مقام اول و در رشته‌های(کشی پهلوانی) و (سنگ) نایب قهرمان این دوره از مسابقات شده است.

به گزارش آنا، لوح سپاس و مدال این قهرمان کازرون از سوی مهرزاد حمیدی معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش‌وپرورش و حسین بابوئی رئیس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی به وی اهدا شد.

انتهای پیام/۴۱۲۱