ورود سه شنبه ، 31 ارديبهشت ، 1398

کد خبر: 847   |  دفعات بازدید : 170   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

24 بهمن, 1397

امام‌جمعه کازرون گفت: تجهیز و راه‌اندازی بیمارستان آموزشی امام علی (ع) دانشگاه آزاد اسلامی کازرون را پیگیری می‌کنم؛ چراکه این کار باید سرعت بگیرد.

امام‌جمعه کازرون/ راه‌اندازی بیمارستان امام علی(ع) کازرون سرعت بگیرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، حجت‌الاسلام محمد خرسند روز گذشته در دیدار مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون که به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در محل دفتر وی صورت گرفت، اظهار کرد: مردم ولایتمدار کازرون امسال با وجود مشکلات اقتصادی و تبلیغات منفی غرب در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور پیدا کردند.

وی افزود: مردم در شرایط نامساعد جوی و باران شدید همچون دیگر نقاط میهن اسلامی با صلابت و شکوهی بی‌نظیر به خیابان‌ها آمدند و به ندای مقتدای خود لبیک گفتند و معادلات کاذب دشمن را کاملاً به هم ریختند.

امام‌جمعه کازرون در بخش دیگری از اظهارات خود راه‌اندازی بیمارستان آموزشی کازرون را مهم ارزیابی کرد و گفت: با توجه به‌ضرورت راه‌اندازی این بیمارستان در نخستین فرصت با مسئولان ارشد دانشگاه آزاد اسلامی و دیگر مسئولان در تهران ملاقات و موضوع تجهیز و راه‌اندازی بیمارستان آموزشی امام علی (ع) را پیگیری می‌کنم.

پیش از سخنان امام‌جمعه کازرون، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی این شهر گفت: افتخار داریم که دانشگاه آزاد خود یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی و در پیشرفت اهداف انقلاب بسیار فعال، اثرگذار و موفق بوده و همیشه همگام و همراه با برنامه‌های انقلاب حرکت و پیشرفت داشته است.

جمال‌الدین الوانی با ارائه گزارشی از وضعیت بیمارستان ۹۶ تختخوابی امام علی (ع) این دانشگاه و نیز وجود مشکلات درمانی و کمبود تخت‌های بیمارستانی در شهرستان، خواهان هماهنگی و تلاش بیشتر مسئولان شهرستان و استان در راستای راه‌اندازی این بیمارستان شد.

انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/