ورود جمعه ، 30 فروردين ، 1398

کد خبر: 842   |  دفعات بازدید : 149   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بماسبت گرامیداشت دهه فجر:گلباران قبور شهدای گمنام در واحد کازرون.

16 بهمن, 1397

بمناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در مراسمی قبور دو شهید گمنام در واحد کازرون گلباران شد و با آرمان بلند آنان تجدید میثاق شد.

بماسبت گرامیداشت دهه فجر:گلباران قبور شهدای گمنام در واحد کازرون.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا از کازرون، دکتر جمال الدین الوانی سرپرست واحد کازرون به همراه معاونان مدیران و مسئولان با حضور در مقبره شهدای گمنام این واحد دانشگاهی با ادای احترام به مقام شامخ شهدا و قرائت فاتحه و اهدای شاخه های گل تجلیل و یاد و خاطره آنان را گرامی داشتند

به گزارش خبر گزاری آنا، این مراسم معنوی به همراه چندین برنامه فرهنگی ازجمله دیدار با خانواده های شهدای انقلاب اسلامی، برگزاری مسابقات ورزشی، فرهنگی، مراسم پیاده رویی ویژه کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاههای شهرستان، به همت بسیج کارکنان و اساتید واحد کازرون صورت گرفته است.

بماسبت گرامیداشت دهه فجر:گلباران قبور شهدای گمنام در واحد کازرون.بماسبت گرامیداشت دهه فجر:گلباران قبور شهدای گمنام در واحد کازرون.