ورود سه شنبه ، 25 تير ، 1398

کد خبر: 841   |  دفعات بازدید : 256   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

سرپرست دانشگاه آزاد کازرون/یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون رونمایی می‌شود

01 بهمن, 1397

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از رونمایی المان شهدای گمنام این دانشگاه و فضاسازی اطراف آن در ایام دهه فجر خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، جمال‌الدین الوانی روز گذشته در بازدید از پروژه یادمان دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با بیان اینکه این واحد دانشگاهی اکنون میزبان پیکر مطهر دو تن از شهدای گمنام دوران هشت سال دفاع مقدس است، گفت: این دو شهید گرانقدر در دهه ۶۰ در سن ۲۰ و ۲۳ سالگی و در اوج جوانی در مناطق عملیاتی شرهانی و نیز جزایر مجنون به فیض شهادت رسیده‌اند و بعد از سه دهه مفقودماندن، اسفند ۹۴ با استقبال باشکوه مردم شهیدپرور کازرون و جامعه دانشگاهی تشییع و در کنار مسجد این دانشگاه آرام گرفتند.

وی با بیان اینکه طرح این یادمان در حال تکمیل‌شدن است و در آینده نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد، افزود: ساخت و مراحل تکمیل یادمان شهدای گمنام این دانشگاه با عشق و علاقه خاصی همراه است و ان‌شاءالله هفته‌های آینده از این پروژه فرهنگی معنوی که بسیار زیبا و مقدس است، رونمایی شده و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون اظهار کرد: شهدای گمنام این واحد دانشگاهی در فضایی مناسب دفن شده‌اند و با ایجاد فضاسازی مناسب محوطه مقبره این عزیزان زیارتگاهی دل‌نشین و بسیار آرام‌بخش و نیز جایگاهی در راستای برای برگزاری تمام مراسم‌ فرهنگی معنوی دانشجویی دانشگاه باشد که این نماد عزت و افتخاری پایدار برای این واحد دانشگاهی خواهد بود.

انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/