ورود سه شنبه ، 31 ارديبهشت ، 1398

کد خبر: 829   |  دفعات بازدید : 192   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

15 آذر, 1397
محفل شبی با شهدا با حضور جمعی از مسئولان، دانشجویان و دانشگاهیان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برگزار شد.
 شبی با شهدا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، معاون فرهنگی- دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در مراسم شبی با شهدا در مسجد امام (علی) واحد کازرون گفت: شهدا چشم و چراغ هدایت بشریت و بهترین وسیله برای ارتباط با معنویت هستند.

حجت‌الاسلام علی‌اکبر عارف با بیان اینکه رمز ماندگاری شهدا، تقوای الهی و داشتن اخلاص، ایمان و از خودگذشتگی بوده است گفت: آنها برای رسیدن به مادیات و پست و مقام‌های دنیوی به جبهه و جنگ نرفته بودند؛ بلکه یقین داشتند در این هدف جانبازشدن، اسیر دشمن شدن و یا به فیض شهادت رسیدن پایان راه است و با این وجود بهترین ساعات زندگی خود را حضور در جبهه می‌دانستند

حجت السلام مجتبی شفعی سخنران این مراسم با ذکر روایتی از عملیات کربلای هشت و مقاومت رزمندگان در مقابل موانع طبیعی منطقه از جمله امواج اروند وحشی که با سرعتی بیش از 80کیلو متر در ساعت در حرکت بود و موانع ایذایی دشمن که بصورت سد آهنین در مقابل عزیزان قد علم کرده بود اما، رزمندگان با توکل بر خدا و توسل به حضرت زهرا س و از جان گذشتگی کامل به مواضع دشمن تاختند و این عظمت موجب تعجب کارشناسان پیشرفته نظامی غرب بودکه چگونه از رودخانه عبور و سد آهنین عراق را در هم شکستند.

شفعی گفت: « این گذر جز عشق به شهادت و ایمان به خدا چیز دیگیری نمی شود آنان ثابت کردند در تاریخ بی نظیر هستنداگر امروز می گویند باید نهایت احترام به زیارت قبور شهدای عزیز رفت و با به دیدارخانواده معظم آنان رفت برای ایثاری که در حق ما کرده اند و امنیتی که با قیمت فدا کردن جان خود به جامعه بخشیدند و ما مدیونآنان هستیم».

..

انتهای پیام/۴۰۶۲/خ