ورود چهارشنبه ، 3 بهمن ، 1397

کد خبر: 827   |  دفعات بازدید : 86   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

14 آذر, 1397

غرفه غربالگری HIV از سوی انجمن علمی دانشجویان رشته بهداشت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برپا شد.

.

برپایی غرفه غربالگری HIV در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، با همت انجمن علمی دانشجویان رشته بهداشت عمومی واحد کازرون و با همکاری شبکه بهداشت و درمان این شهرستان و با هدف غربالگری HIV در گرامیداشت هفته بهداشت، غرفه غربالگری و سلامت در این دانشگاه به‌صورت رایگان ایجاد شد.

در این غرفه یکروزه که با انجام تست و مشاوره HIV توسط فرهاد شجاعی کارشناس و مسئول بیماری‌های رفتاری شبکه بهداشت شهرستان کازرون و با استقبال  دانشجویان صورت گرفت، اعضای انجمن علمی دانشجویان رشته بهداشت عمومی واحد کازرون با ارائه آموزش رعایت  بهداشت به دانشجویان سایر رشته‌ها در رابطه با این بیماری و بر اساس شعار امسال «برای اطلاع از سلامت خود، من هم تست می‌دهم» دانشجویان را به انجام تست تشویق کردند.

انتهای پیام/۴۰۶۲/