ورود دوشنبه ، 26 آذر ، 1397

کد خبر: 824   |  دفعات بازدید : 65   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

با همت بسیج دانشجویی برگزارشد: مراسم جشن بزرگ آسمانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

07 آذر, 1397

مراسم جشن میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) با اجرای برنامه های شاد و متنوع و با استقبال دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برگزار شد.

با همت بسیج دانشجویی برگزارشد:  مراسم جشن بزرگ آسمانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا ازکازرون، دکتر احمد همتی بوشهری عضو هیات علمی واحد کازرون بعنوان سخنران ویژه مراسم درخصوص نقش و جایگاه بسیج در حراست از انقلاب اسلامی گفت:« امروزکشوری که دارای این همه جوان بسیجی و انقلابی است، سزاوار نیست که سر نوشت مردم در دست بعضی مدیران و مسئولان بی لیاقت و دارای فسادهای مالی و اقتصادی آن چنانی که هنوز هم اعتقادی به توانمندی داخل کشور ندارند و چشم به راه کشورهای خارجی هستند گره خورده باشد.

مدیرکل سابق اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس افزود:« دولت های غربی اعتقاد دارند هر انقلابی بیش از سه دهه دوام و بقا نخواهد داشت و در دهه سوم تضعیف و بطورکلی نابود می گردد، اما انقلاب اسلامی بعد از چهار دهه فعالیت، بسیار تونمند و پیشرفته تر از گذشته توانسته این فرمول غربیها را بر عکس کند و با عظمت و استقلال کامل به مبارزات خود علیه ظالم و در حمایت از مظلوم ادامه دهد.»

به گزارش آنا این مراسم جشن با مداحی، اجرای مسابقات، برنامهای شاد و متنوع که با استقبال حاضرین همراه بوه است..