ورود دوشنبه ، 26 آذر ، 1397

کد خبر: 823   |  دفعات بازدید : 64   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

کرسی های آزاداندیشی با موضوع" حجاب الزامي یا اجباری است" در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

06 آذر, 1397
معاون فرهنگی دانشجویی واحد کازرون با بیان اینکه ا سلام حجاب را الزامي می داند اما اجبار نکرده است گفت:« در قانون برای رعایت حجاب تاکید شده است اما، خیلی از افراد با بد حجابی در جامعه اسلامی حضور دارند.»

.

به گزارش خبر نگارخبرگزاری آنا از کازرون، دکترعلی اکبر عارف گفت: « بد حجابی  در جامعه ما یک آسیب اجتماعی است و در مقابل آن هم اجباری بکار نرفته است و با وجود همه الزامات باز این پدیده بد حجابی در جامعه ما رو به افزایش است و در قانون اسلام حجاب الزامي است نه اجباري، اجباري يعني تحميلي و بر خلاف عقل و فطرت است هر ديني و مسلكي الزامات خاص خود را دارد .»

عارف داور این نشست علمی افزود:« اگر در جامعه الزامات نباشد هرج و مرج بوجود مي آيد الزام همان قانون است اما اخلاق الزامات قانوني ندارد مثلا نماز و روزه و حج و.....اينها همه الزامي هستند و اجباري در كار نيست و در قرآن آمده است هر كس از ياد خدا سر پيچي كند زندگيش سخت مي شود پس منظور الزامي بودن حجاب است نه اجباري بودن آن و اين يك چيز عقلايي است حجاب حتي در حيوانات هم وجود دارد و آنها يك سري كارهايشان را در ملا عام انجام نمي دهند و دين يك امر قلبي است .»

دانشجوی مخالف حجاب الزامی در جامعه گفت: من عقيده دارم که قانون باید در مورد همه چيز رعایت و عملیاتی شود نه تنها بدحجابی جرم باشد، وقتي كشوري از لحاظ اقتصادي نتواند مردمش را تامين كند و نظارت و کنترلی بر بازار و معاش مردم ندارد و فقر و بیکاری موجب دین گریزی مردم می شود و بخواهد تنها  بحث حجاب را دنبال کند موفق نمی شود و من با اين ايده مخالفم، در کشورهای خارج هم با وجود نداشتن حجاب، اما فساد و بي بند و باري خيلي كم است، كجاي قانون نوشته مثلا اگر خانمي حجاب نداشت با وي رفتار نامناسب بشود و به وي بي حرمتي نمايند .

دانشجوی موا فق الزامی بودن حجاب درجامعه  بر اين عقيده بود كه حجاب واجب است و از واجبات دین اسلام است و هیچ تردیدی در واجب بودن حجاب در جامعه اسلامی وجود ندارد. و داشتن حجاب و پوشش يك قانون الزامي در اسلام است و در قرآن  تا کید شده  زن و مرد هر كدام بايد تا چه حدودي حجاب و پوشش خود را رعايت نمايندو اگر در قران آمده «لا اکره فی الدین» معناي آن این نیست که هر کس در دین آزاد است، بلکه معنای آن آیه این است که اسلام برای پذیرش دینش هرگز غیر مسلمانان را اجبار نمی‌کند، و منطق و برهان آن‌ها را دعوت به اصل پذیرش اسلام می‌نماید وکسانی که وارد دین اسلام شده‌اند مشمول این آیه نیستند و اساسا عقل هم نمی‌پذیرد .

دانشجوياني ديگري از جمله خانم قلمي و آقاي حيدري دانشجويان رشته پزشكي بر اين عقيده بودند كه معناي حجاب اين است كه ما از چشم يك ناپاك و نا محرم دور و در امان باشيم حتي در جوامع ديگر هم حدي براي حجاب و پوشش وجود دارد چون اگر نباشد بي بند و باري رايج تر مي گردد و آن جامعه به فساد كشيده مي شود و اگر شما مي گوييد در خارج روند بي بند و باري خيلي كم است به دلیل داشتن قوانین و نظارت کاملی  است كه از سوی  دولتشان براي آنها وضع نموده است و داشتن فرهنگ سالم هم مهم است .