ورود دوشنبه ، 26 آذر ، 1397

کد خبر: 819   |  دفعات بازدید : 86   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

22 آبان, 1397

امام‌جمعه بالاده با بیان اینکه فاصله دهک‌ها در جامعه زیاد شده، گفت: درآمدهای نجومی نتیجه در نظر نگرفتن حقوق مردم است.
امام‌جمعه بالاده: فاصله طبقاتی در جامعه نتیجه بی‌توجهی به حقوق مردم است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، حجت‌الاسلام حسین‌علی بهرامی ظهر امروز در کارگاه سبک زندگی ویژه استادان دانشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون اظهار کرد: در زندگی هر جا از سبک و آموزه‌های  قرآنی فاصله داشته باشیم با مشکل و چالش روبه‌رو خواهیم شد و یکی از این مشکلات همین بحث ربا و سودهای غیرشرعی بانک‌هاست که حتی  اشک مجتهدان ما را جلو دوربین ملی درآورده است.

وی افزود: وقتی آمریکا اعلام جنگ می‌کند و می‌گوید گزینه نظامی روی میز است، برخی از مسئولان ما حساب می‌برند و موضوع را جدی می‌گیرند؛ اما در خصوص پیام رباخواری که در واقع یک نوع اعلان جنگ با خدا و رسول(ص) خداست و در قرآن کریم به این موضوع هم تأکید فراوان شده، هیچ‌کس اهمیت نمی‌دهد و به سادگی از کنار آن می‌گذرند، 40 سال است سیستم بانک‌داری ما هنوز دچار این معضل است و کسی هم به فکر اصلاح آن  نیست.

بهرامی با انتقاد از نبود عدالت واقعی در جامعه، گفت: نفت یک ثروت ملی و بیت‌المال محسوب می‌شود و همه افراد در این نعمت خدادادی حق برابری دارند؛ اما بدون در نظر گرفتن حقوق و حق مردم به‌طور ناعادلانه و از طریق مفسدان اجتماعی مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرد.

امام‌جمعه بالاده با بیان اینکه تمام مشکلات امروزی ما به‌دلیل عمل نکردن به سبک و آموزه‌های قرآنی است، اظهار کرد: فاصله دهک‌های در جامعه زیاد شده و بعضی‌ها دارای درآمدهای نجومی و بعضی هم برای نان شب محتاج هستند و این از عدالت به‌دور است؛ بنابراین مدیران ارشد جامعه باید تلاش کنند این فاصله‌ها را کنترل و اجازه ندهند هر روز افراد ضعیف فقیرتر شوند.

انتهای پیام/4101/4062/