ورود جمعه ، 25 آبان ، 1397

کد خبر: 814   |  دفعات بازدید : 70   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بیانیه واحد کازرون:تهدید استکبار جهانی برای ملت ایران ارزشی ندارد / ضرورت حفظ وحدت

09 آبان, 1397

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در بیانیه خود، تهدیدات و تبلیغات دولت آمریکا را موضوعی بی‌ارزش نزد ملت ایران دانست و بر تقویت وحدت و ولایت‌مداری مردم تأکید کرد.

·

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کازرون به‌مناسبت ۱۳ آبان با صدور بیانیه‌ای ضمن اعلام موضع و حمایت خود از این رویداد ملی، از استادان، کارکنان و دانشجویان برای شرکت در راهپیمایی بزرگ ۱۳ آبان  دعوت و خواهان حضور یک‌پارچه دانشگاهیان در این مراسم ملی مذهبی شد.

در این بیانیه آمده است: ۱۳ آبان نقطه عطف و گل‌واژه تاریخ انقلاب اسلامی ایران است. ۱۳ آبان یک واقعه تاریخی صرف مانند رخدادهای دیگر نیست بلکه  باید آن را یک حماسه و انقلابی بزرگ‌تر از انقلاب اول نامید.

این بیانیه ۱۳ آبان را دارای سه رویداد مهم تاریخی و سرنوشت‌ساز اعلام کرد که هر کدام دارای درس‌ها و عبرت‌های شگرفی است. تبعید حضرت امام(ره) در ۱۳ آبان ماه سال ۱۳۴۳ از ایران به ترکیه که موجب شد حضرت امام(ه) از یک مبارز به یک اسطوره و نماد مقاومت و ایستادگی و استکبارستیزی یک امت  تبدیل شود.

بیانیه واحد کازرون می‌افزاید: بنا بر فرمایش امام راحل، به شهادت رسیدن ۵۶ نفر از دانش‌آموزانی که  ۱۳ آبان ۱۳۵۷در دانشگاه تهران علیه رژیم تجمع کرده بودند، نشان داد جوانان و نوجوانان رکن اساسی انقلاب و ادامه‌‌دهنده  مکتب عاشورا و کربلا هستند و در واقع روز ۱۳ آبان روز جوانان است و امروز دانش‌آموزان باید سعی کنند تاریخ انقلاب اسلامی‌مان را و نقش وحدت بین خودشان و دانشگاهیان با روحانیان را بیاموزند.

این بیانیه تصریح می‌کند: تسخیر لانه جاسوسی در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ به‌دست دانشجویان پیرو خط امام نمایان‌گر بصیرت و هوشیاری و درک عمیق  دانشجویان نسبت به ترفندهای استکبار جهانی در لوای سفارت‌خانه در واقع  جاسوس‌خانه آمریکا در ایران بود و امروز باید از سه رویداد ۱۳ آبان درس استکبارستیزی، توطئه‌شناسی، استواری و پایداری ملت، دشمن‌شناسی، بصیرت، مقاومت و حساس‌بودن در را بر نقشه‌های از پیش طراحی شده طاغوت و استکبار، وحدت کلمه و هم‌دلی بین اقشار مختلف مردم و هراس نداشتن و تزریق روحیه شهادت‌طلبی و مطالبه‌گری، زمان‌شناسی، اعتماد به نوجوانان و جوانان و تکیه بر توان داخل، آزادگی، عزت و غیرت دانست.

بیانیه واحد کازرون تصریح می‌کند: سیزدهم آبان، روز تجلی دوباره آزادگی، شجاعت و غیرت انقلابی در ملت مسلمان ماست و استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی کازرون ضمن دعوت دانشگاهیان به شرکت گسترده در راهپیمایی روز ۱۳ آبان و تبعیت از مقام معظم رهبری و بزرگداشت روز ۱۳ آبان و یاد و خاطره شهدای این روز تاریخ‌ساز اعلام می‌‌کنند تهدیدات و تبلیغات دولت آمریکا به‌قدر پشیزی نزد ملت ما ارزش نداشته و فروریختن ابهت آمریکا -پدیدار شدن روحیه استکبار ستیزی در بین ملت‌های آزادی‌بخش و خنثی‌سازی راهبرد‌ها و نقشه‌های دشمن  که همگی از  رهاوردهای ۱۳ آبان و ایستادگی در برابر استکبار است، غنیمت شمرده و استادان و دانشجویان را با ماهیت استکبارو ابعاد سناریوی آنها آشنا کرده و با تقویت ایمان، وفاق ملی و حل مشکلات معیشتی و اقتصادی در پرتو ارشادها و راهنمایی‌های ولی امر مسلمین حضرت امام خامنه‌ای، انقلاب اسلامی در سطح جهان بالنده‌تر از قبل نشان بدهیم.

انتهای پیام/۴۰۶۲/