ورود جمعه ، 25 آبان ، 1397

کد خبر: 813   |  دفعات بازدید : 68   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

09 آبان, 1397
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کازرون گفت:مراسم تعزیه حضرت علی‌اکبر (ع) توسط دانش‌آموزان هنرمند دبیرستان متوسطه اول سما در محوطه دانشگاه برگزار شد.
برگزاری آیین تعزیه توسط دانش‌آموزان سما کازرون

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، علی‌اکبر عارف گفت: این مراسم معنوی با حضور رئیس، معاونان، استادان و با استقبال جمعی از دانشجویان و عزاداران حسینی در محوطه ورودی دانشگاه صورت گرفت.

وی افزود: این تعزیه در آستانه برگزاری گرامیداشت اربعین حسینی  و با موضوع شهادت و نقش شجاعانه  حضرت علی اکبر(ع) در حادثه کربلا با شکوه خاصی برگزار شد.

انتهای پیام/۴۰۶۲/خ