ورود جمعه ، 25 آبان ، 1397

کد خبر: 812   |  دفعات بازدید : 87   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

07 آبان, 1397
سرپرست دانشگاه آزاد کازرون خواستار تبیین علمی موضوع حجاب و به‌صورت غیرمستقیم در قالب درس و بحث‌های علمی شد و گفت: روش‌های سنتی برای اصلاح بدحجابی مناسب نیست.
رئیس دانشگاه آزاد کازرون:روش‌های سنتی برای اصلاح بدحجابی نتیجه‌بخش نیست

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، جمال‌الدین الوانی ظهر امروز در جمع استادان رشته‌های مختلف در نشست هم‌اندیشی با موضوع روش‌های برخورد مؤثر با پدیده بدحجابی، اظهار کرد: این آسیب نه یک‌شبه به‌وجود آمده و نه یک‌شبه اصلاح می‌شود.

به گفته وی، جوانی که فرهنگ خود را از دوران مهدکودک تا دبیرستان و نیز اجتماع امروزی با حجم تبلیغات گسترده و منفی دشمنان از طریق رسانه‌های مختلف از جمله فضای مجازی و شبکه‌های ماهواره‌ای شکل داده، باید با برنامه‌ریزی علمی برای اصلاح آن تلاش کرد.

سرپرست دانشگاه آزاد کازرون گفت: با وجود تمام مشکلاتی که در مسیر اصلاح پدیده بدحجابی قرار دارد، اما نباید ناامید و بی‌تفاوت باشیم، بلکه باید سعی کنیم با ارتقای جایگاه و تفکر دانشجو، به موضوع پوشش و حجاب به‌صورت غیرمستقیم در قالب درس و بحث‌های علمی وارد شویم و ارزش حجاب را تبیین و بیان کنیم.

وی افزود: همکاران گرامی؛ شما یکی از بهترین الگوهای قابل فهم برای دانشجویان هستید و می‌توانید نقش خوبی را ایفا کنید و سعی‌کنیم از این نعمت خدادادی بهره گرفته و با رفتار و اخلاق مناسب خودمان موجب اصلاح رفتار آنها باشیم.

الوانی با بیان اینکه این آسیب بزرگ اجتماعی را نمی‌توان با روش‌های سنتی و یا خشن برطرف کرد، گفت: انتظار داریم همکاران با ارائه راهکارهای علمی مناسب و تکنیک‌های مؤثر، مشکل را بررسی و در راستای حل آن تلاش کنند.

انتهای پیام/خ