ورود جمعه ، 25 آبان ، 1397

کد خبر: 811   |  دفعات بازدید : 94   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

29 مهر, 1397

نشست علمی انسایت از دیدگاه امام حسین( ع ) در واحد کازرون با حضور معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان فارس، جمعی از استادان و د انشجویان در سالن کنفرانس برگزارشد.

نشست علمی انسایت از دیدگاه امام حسین( ع ) در واحد کازرون

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا ازکازرون، حجت الاسلم  امرالله مختاری با بیان اینکه امام علاقه زیادی به ارتباط با خداوند از طریق برپایی نماز داشت، گفت:« امام علاقه زیادی به ارتباط با خدای خویش داشت حتی آن وقت که خود را در حلقه محاصره لشکر دشمن  می دید، به عباس (ع) ماموریت داد تا از دشمن فرصت یک روزه برای ادای نماز و ایجاد ارتباط بیشتر با خدا بگیرد.»

مختاری افزود:« امام حسین درکربلاخطاب به مردم آن زمان و لشکریان دشمن فرمود: اگر دین ندارید و اگر اعتقاد به معاد و قیامت ندارید پس با اصول انسانیت و بشریت زندگی کنید و اگر از خطوط قرمز دین عبور کرده اید، حد اقل حریم انسانیت وآزادگی را رعایت کنید.»

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان فارس تصریح کرد:« ما الان در قرن 21 زندگی می کنیم و ابزار و تکنولوژی روز دنیا مارا گرفتار خود کرده است و اصلا به فکر آخرت نیستیم و باید پیرو امامی باشیم که می دانست اطراف او کاملا محاصره و طرفی عطش آب خیمه گاه را فرا گرفته بود و هزاران مشکل سر راه این رهبر دینی قرار گرفته بود، اما حضرت بدون توجه به این دغدغه ها و در نظر گرفتن مشکلات دنیوی، به دنبال بر پایی نماز و ارتباط با خدای خود بود و اصلا نگران دنیا نبود.»